Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Dönerciye götür oturcağınız masaya önceden havai fișekli konfetili bișeyler yapsınlar romantizm.
Hayırlı olsun hocam. Yengeyle mutlu olmanız dileğiyle. İnşallah ilerde bizde yaşarız ama önce barışmamız lazımHerkese tekrar çok teşekkür ederim, boğaz manzaralı bir koruda kendi halimizde sakin bir yerde yapmayı planladım.
Vurursa ne zort oluruz ama kskeheksbksKoy masaya tabancayı yanına da yüzüğün kutusunu, ya kabul et ya da vur gitsin beni de
Gösterişten uzak sade evlilik tekliflerine bende hayranım ilk gördüğünüz yerde teklif etmen gerçekten tap seviye olurArkadaşlar selam,
Kısmetse pazartesi veya salı günü 7 yıllık ilişkimi bir seviye yukarı taşıyarak evlilik teklifi yapacağım. Lakin aklımda nasıl yapabileceğime dair yaratıcı çok fikir yok. Şu an aklımdaki şey ilk tanıştığımız, birbirimizi ilk gördüğümüz yere götürüp orada tekrar farklı bir ilki yaşamak. Aklıma yatan farklı bir öneri olmazsa muhtemelen bunu yapacağım. Çok şatafatlı, organizasyonlu şeyleri sevmiyorum. Bu arada İstanbul’da olacak. Öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.