Neler Yeni

Evlilik teklifi hakkında önerileriniz?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Dönerciye götür oturcağınız masaya önceden havai fișekli konfetili bișeyler yapsınlar romantizm.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Direkt masanın ortasına yüzük kutusunu vur. O şokla epik bir an olur.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kamp filan ayarla hocam ateş başında teklifini et ben doğayı filan çok sevdiğim için kesin böyle yaparım mutluluklar bu arada :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Herkese tekrar çok teşekkür ederim, boğaz manzaralı bir koruda kendi halimizde sakin bir yerde yapmayı planladım.

milenix

80+ Gold
Herkese tekrar çok teşekkür ederim, boğaz manzaralı bir koruda kendi halimizde sakin bir yerde yapmayı planladım.
Hayırlı olsun hocam. Yengeyle mutlu olmanız dileğiyle. İnşallah ilerde bizde yaşarız ama önce barışmamız lazım :(

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
reis ben olsam nacizane şöyle yapardım, sahil gibi bir yerde ya da kumsallık bir yer de olur farketmez. Sadece ikimizin olduğu bir yerde kamera kaydıyla evlilik teklif ederdim, kameraya çekerdim çünkü ileride o anı izleyip duyguları tekrar hissetmeye çalışmak güzel olabilirdi diye düşünüyorum. İlk tanıştığınız yere gidip kendisine güzel bir konuşma yapabilir sonrasında ise sakin ve sessiz bir yerde teklif edebilirsin. Bence kulağa çok hoş geliyor

• Beğen

The Batman

80+ Silver
Yani 7 yıllık birşeye öneri gerekmiyor bence sadece burda cesaret arıyor gibisin biraz

• Beğen

VeloceRR

80+ Bronze
Koy masaya tabancayı yanına da yüzüğün kutusunu, ya kabul et ya da vur gitsin beni de :)

• Beğen

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
@AK47 hocam teklifi ettinizmi

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
Arkadaşlar selam,

Kısmetse pazartesi veya salı günü 7 yıllık ilişkimi bir seviye yukarı taşıyarak evlilik teklifi yapacağım. Lakin aklımda nasıl yapabileceğime dair yaratıcı çok fikir yok. Şu an aklımdaki şey ilk tanıştığımız, birbirimizi ilk gördüğümüz yere götürüp orada tekrar farklı bir ilki yaşamak. Aklıma yatan farklı bir öneri olmazsa muhtemelen bunu yapacağım. Çok şatafatlı, organizasyonlu şeyleri sevmiyorum. Bu arada İstanbul’da olacak. Öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Gösterişten uzak sade evlilik tekliflerine bende hayranım ilk gördüğünüz yerde teklif etmen gerçekten tap seviye olur

• Beğen
Top Bottom