AK47

Son etkinlikler Mesajlar İlanlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• AK47
      AK47, Iss Önerileri Bekliyorum. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sağolun hocam bakacağım Faks işi iyiymiş makinesini bulursak çekeriz 😂
    • AK47
      Hepsi aynı fark eden bir şey yok bende millenicomdan 10 yıldır memnunum yerden yere göre değişiyor herkesede farklı fiyat çekiyor hepsi
    • AK47
      Hizmetle alakalı sorun yok da iptal ettirmek istediğinde faks falan çektiriyorlar 😂
    • AK47
      https://evinternetfiyatlari.com/ tam da aradığın şey hocam.
    • AK47
      Çocukluğumdan beri digitürk var hala batmadıklarına göre bir şeyler yapabiliyorlar demek ki 😂 kaldı ki 30 mbps İnterneti veremeyen sağlayıcı kapatsın gitsin...
    • AK47
      Benim anlamadığım millenicom sayfasında 699 TL sabit fiyat yazmış benden 850 çekiyor, ilginç. Muhtemelen digitürke geçeceğim en azından maçlar da var
    • AK47
      Valla bilmiyorum da 30 mbps İnternete de 800 900 lira veresim gelmiyor ne yazık ki.
    • AK47
      Hocam postu okuduysan millenicom kullanıyorum zaten o yüzden değiştireceğim 1789392539 Digitürk kullanan var mı? Şimdi bir paketini gördüm de bein connect...
    • AK47
      Gelen önerilere bakacağız, her firavunun bir musası vardır 😂
    • AK47
      Ya türkneti ben İstanbulda kullanıyordum 1000 mbps olarak. 4 sene kadar oldu Düzceye taşınalı buralarda 100 ün üstünü göremedim. Şimdi alacağım maks hız 30...
    • AK47
      Al birini vur ötekine. Hepsinin müşteri hizmetleri ve saha aksiyon hızları rezalet. Maksimum hızı minimum fiyata kim veriyorsa ona geçin. Sorun yaşarsanız...
    • AK47
      AK47, İnternet Sağlayıcılar kategorisinde Iss Önerileri Bekliyorum. başlıklı bir konu açtı.
      Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para...
    • AK47
      AK47, Genel Yazılım kategorisinde Siemens Nx12 Download ve Kurulum başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, belki içinizde bu programı kullanan veya bilen vardır. Güvenilir olarak nereden indirebilirim bilgisi olan var mı?
    • AK47
      AK47, Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Takipteyim ben de bu fiyatlarda monitör bakıyorum
    • AK47
      AK47, İkinci El Parçalar ile Toplama Sistem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ssd yi 1 tb alcam, diğer parçalarda dediğin fiyatlara hiç yok valla hep 2 3 bin üstünde
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,527
Üyeler
203,493
Son üye
arda06284882