Umutsuzdu Umutlar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 472
https://evinternetfiyatlari.com/ tam da aradığın şey hocam.
Hepsi aynı fark eden bir şey yok bende millenicomdan 10 yıldır memnunum yerden yere göre değişiyor herkesede farklı fiyat çekiyor hepsiMevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir bilgilendirme var ne de başka bir şey. Sırf habersiz iş yapıldığı için değiştireceğim. Bulunduğum konum merkezi değil, altyapı sorgulamada 50 mbps vdsl gözüküyor ama eve gelen genelde 35 i geçmiyor. Hangi firmayı önerirsiniz? Kablonet ile görüştüm az önce kendi altyapıları yokmuş bu yüzden 800 TL fiyat çektiler onlar da. Var mıdır daha uygunu?
Hizmetle alakalı sorun yok da iptal ettirmek istediğinde faks falan çektiriyorlarÇocukluğumdan beri digitürk var hala batmadıklarına göre bir şeyler yapabiliyorlar demek kikaldı ki 30 mbps İnterneti veremeyen sağlayıcı kapatsın gitsin zaten benim alacağım maks hız 30
Sağolun hocam bakacağımhttps://evinternetfiyatlari.com/ tam da aradığın şey hocam.
Faks işi iyiymiş makinesini bulursak çekerizHizmetle alakalı sorun yok da iptal ettirmek istediğinde faks falan çektiriyorlar![]()
Bulamazsan ömür boyu digitürk müşterisisinSağolun hocam bakacağım
Faks işi iyiymiş makinesini bulursak çekeriz![]()
millenicom dusunurmusun. 2 yildir kullanıyorum ben.Mevcutta millenicom kullanıyordum, en son haziran ayında 670 ödemişim. 2 gündür İnternet yavaştı, fatura da otomatik ödemede olduğu için acaba hesapta para kalmadı da fatura mı ödenmedi bu yüzden mi yavaşladı diye düşünürken hesaba baktığımda son 2 ay 850 TL çekmişler faturayı. Ne bir bilgilendirme var ne de başka bir şey. Sırf habersiz iş yapıldığı için değiştireceğim. Bulunduğum konum merkezi değil, altyapı sorgulamada 50 mbps vdsl gözüküyor ama eve gelen genelde 35 i geçmiyor. Hangi firmayı önerirsiniz? Kablonet ile görüştüm az önce kendi altyapıları yokmuş bu yüzden 800 TL fiyat çektiler onlar da. Var mıdır daha uygunu?