Bana göre verim mümkündür evrim hakkındaki bir düşüncem bir boz ayı sürüsünü bi anda kutuba koyarsan yaşayamaz bu da demektir ki milyarlarca yıl önce buzul çölleri dünyanın orta kısımlarında falan dı sonra dünya güneş etrafındaki dönüşün tam daire olmaya biraz daha yaklaştırdıkca kutuplarda yavaşca soğudu ve soğucunca orta kısımlar çölleşdi ve bu sayede boz ayılar da yavaş yavaş kutup ayısına dönüştüSelam arkadaşlar. En sevdiğim konulardan birisi evrim. Evrim hakkında ne düşünüyorsunuz?
evrime inanmıyorum ortada yeteri kadar delil yok linç gelicek biliyorum np
Google Akademik
scholar.google.com
Senin için Google Scholar'da arama yaptım. 5 milyona yakın makale var. İnceleyebilirsin, araştırabilirsin.
Anlayamadım bir kampanya bu galiba?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pdf atıcaktım ama olmuyor mbı fazla
bana mantıklı gelmiyor bir tanrının bu şekilde yaratması bu kadar süreçte bu kadar türün oluşmasından daha mantıklıBu arada ben bir yıl öncesine kadar evrimi direkt "gerçektir" diye kabülleniyordum. Elimde ne kanıt, ne araştırma vardı. Çünkü hiç araştırma yapmamıştım. Tabi sonradan araştırma yaparak evrimin kanıtlarını gördüm ve doğru olduğunu, kulaktan dolma bilgilerle değil bilimsel verilerle biliyorum. itiraf falan mı oldu bu. Neyse sonuç olarak evrimi gerçekten biyolojik olarak anlamak gerekir. İki üç "video" ile anlanmaz. Çünkü bu bir derstir. Evrimsel biyoloji.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anlayamadım bir kampanya bu galiba?
ayn kampanya fırıncılar derneği kampanyasıBu arada ben bir yıl öncesine kadar evrimi direkt "gerçektir" diye kabülleniyordum. Elimde ne kanıt, ne araştırma vardı. Çünkü hiç araştırma yapmamıştım. Tabi sonradan araştırma yaparak evrimin kanıtlarını gördüm ve doğru olduğunu, kulaktan dolma bilgilerle değil bilimsel verilerle biliyorum. itiraf falan mı oldu bu. Neyse sonuç olarak evrimi gerçekten biyolojik olarak anlamak gerekir. İki üç "video" ile anlanmaz. Çünkü bu bir derstir. Evrimsel biyoloji.
Anlayamadım bir kampanya bu galiba?
Bu kadar süreçten kastın ?bu kadar süreçte
fırınclar derneğibana mantıklı gelmiyor bir tanrının bu şekilde yaratması bu kadar süreçte bu kadar türün oluşmasından daha mantıklı
a
ayn kampanya fırıncılar derneği kampanyası
milyon milyar katrilyon ne dersenizBu kadar süreçten kastın ?
bu arada evrim bir sürü dal ile bağlantılı yani evrimi reddedince matematiği, biyolojiyi, genetik mühendisliğinide reddediyorsun.bana mantıklı gelmiyor bir tanrının bu şekilde yaratması bu kadar süreçte bu kadar türün oluşmasından daha mantıklı
a
ayn kampanya fırıncılar derneği kampanyası
elinde bilimsel olan bu teoriye karşı gelecek kanıtın var mı?milyon milyar katrilyon ne derseniz
knk yuh ya yuh bu nasıl mantıkbu arada evrim bir sürü dal ile bağlantılı yani evrimi reddedince matematiği, biyolojiyi, genetik mühendisliğinide reddediyorsun.
elinde bilimsel olan bu teoriye karşı gelecek kanıtın var mı?
bu teoriyi ispatlıcak yeteri kadar kanıtın olduğu zaman gelir misin banabu arada evrim bir sürü dal ile bağlantılı yani evrimi reddedince matematiği, biyolojiyi, genetik mühendisliğinide reddediyorsun.
elinde bilimsel olan bu teoriye karşı gelecek kanıtın var mı?
var zaten Google Scholar bağlantısını attım. ha eğer ingilizcen yok iseknk yuh ya yuh bu nasıl mantık
bu teoriyi ispatlıcak yeteri kadar kanıtın olduğu zaman gelir misin bana
yada boşver sen uğraşmavar zaten Google Scholar bağlantısını attım. ha eğer ingilizcen yok iseburadan evrim ağacı'nı izleyip dedikleri doğru mu diye teyit ederek araştırma yapabilirsin.