EVRİM teorisi hakkındaki düşünceleriniz

robin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,852
Selam arkadaşlar. En sevdiğim konulardan birisi evrim. Evrim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Selam arkadaşlar. En sevdiğim konulardan birisi evrim. Evrim hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bana göre verim mümkündür evrim hakkındaki bir düşüncem bir boz ayı sürüsünü bi anda kutuba koyarsan yaşayamaz bu da demektir ki milyarlarca yıl önce buzul çölleri dünyanın orta kısımlarında falan dı sonra dünya güneş etrafındaki dönüşün tam daire olmaya biraz daha yaklaştırdıkca kutuplarda yavaşca soğudu ve soğucunca orta kısımlar çölleşdi ve bu sayede boz ayılar da yavaş yavaş kutup ayısına dönüştü

Tabi bu bir teori sadece ve ben uydurdum 😊

evrime inanmıyorum ortada yeteri kadar delil yok linç gelicek biliyorum np

Bu arada ben bir yıl öncesine kadar evrimi direkt "gerçektir" diye kabülleniyordum. Elimde ne kanıt, ne araştırma vardı. Çünkü hiç araştırma yapmamıştım. Tabi sonradan araştırma yaparak evrimin kanıtlarını gördüm ve doğru olduğunu, kulaktan dolma bilgilerle değil bilimsel verilerle biliyorum. itiraf falan mı oldu bu. Neyse sonuç olarak evrimi gerçekten biyolojik olarak anlamak gerekir. İki üç "video" ile anlanmaz. Çünkü bu bir derstir. Evrimsel biyoloji.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pdf atıcaktım ama olmuyor mbı fazla
Anlayamadım bir kampanya bu galiba?

Bu arada ben bir yıl öncesine kadar evrimi direkt "gerçektir" diye kabülleniyordum. Elimde ne kanıt, ne araştırma vardı. Çünkü hiç araştırma yapmamıştım. Tabi sonradan araştırma yaparak evrimin kanıtlarını gördüm ve doğru olduğunu, kulaktan dolma bilgilerle değil bilimsel verilerle biliyorum. itiraf falan mı oldu bu. Neyse sonuç olarak evrimi gerçekten biyolojik olarak anlamak gerekir. İki üç "video" ile anlanmaz. Çünkü bu bir derstir. Evrimsel biyoloji.

bana mantıklı gelmiyor bir tanrının bu şekilde yaratması bu kadar süreçte bu kadar türün oluşmasından daha mantıklı

a

ayn kampanya fırıncılar derneği kampanyası

bana mantıklı gelmiyor bir tanrının bu şekilde yaratması bu kadar süreçte bu kadar türün oluşmasından daha mantıklı

a

fırınclar derneği :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

a

bu arada evrim bir sürü dal ile bağlantılı yani evrimi reddedince matematiği, biyolojiyi, genetik mühendisliğinide reddediyorsun.

milyon milyar katrilyon ne derseniz
elinde bilimsel olan bu teoriye karşı gelecek kanıtın var mı?

bu arada evrim bir sürü dal ile bağlantılı yani evrimi reddedince matematiği, biyolojiyi, genetik mühendisliğinide reddediyorsun.

knk yuh ya yuh bu nasıl mantık

bu teoriyi ispatlıcak yeteri kadar kanıtın olduğu zaman gelir misin bana

knk yuh ya yuh bu nasıl mantık

bu teoriyi ispatlıcak yeteri kadar kanıtın olduğu zaman gelir misin bana
var zaten Google Scholar bağlantısını attım. ha eğer ingilizcen yok ise
buradan evrim ağacı'nı izleyip dedikleri doğru mu diye teyit ederek araştırma yapabilirsin.

var zaten Google Scholar bağlantısını attım. ha eğer ingilizcen yok ise
buradan evrim ağacı'nı izleyip dedikleri doğru mu diye teyit ederek araştırma yapabilirsin.
yada boşver sen uğraşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,726
Üyeler
191,153
Son üye
efe61
Geri