Neler Yeni

Excalibur 165hz monitör

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Semi kaan Çakır
Aldığım yer elden taksitli hani okumadan yazdığını burdan anlıyorum yazdığım açıklamayı..
dostum hem nasıldır diye sormuşsun hemde yazanlara ters cevap veriyorsun. excalibur genel olarak kaliteli bir marka değil diyebilirim. elden taksitle almak zorunda kaldığın için alınabilir ama normal şartlar altında alınamaması taraftarıyım.

Laeron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fırat Sarı
24 inç 60hz 5ms samsung monitör den buna geçince tn panel felan beni ilgilendirmiyor valla 😂😂 olsun severek aldım baya memnunum da. Oyun olarak da forza 5 oynuyorum tek ztn
Forza horizon 5 için pek doğru bir panel değil TN, yukarıda da belirttiğim gibi sadece FPS oyunları oynayan, film ve video izlemeyen kullanıcılar genelde TN panel tercih ediyor ama önemli olan memnun olup olmadığınız. Memnunsanız ne güzel, hayırlı olsun tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Forza horizon 5 için pek doğru bir panel değil TN, yukarıda da belirttiğim gibi sadece FPS oyunları oynayan, film ve video izlemeyen kullanıcılar genelde TN panel tercih ediyor ama önemli olan memnun olup olmadığınız. Memnunsanız ne güzel, hayırlı olsun tekrardan :)
Ben fps oynuyorum hocam genellikle pubg oynuyorum ztn steam ve mobile o yüzden iyi oldu bu tn olayı çok araştırmadım doğrusu.

Laeron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fırat Sarı
Ben fps oynuyorum hocam genellikle PUBG oynuyorum ztn steam ve mobile o yüzden iyi oldu bu tn olayı çok araştırmadım doğrusu.
Bu monitörün taksidini bitirince kesinlikle elinizdekini satıp daha iyi bir markanın IPS monitörüne geçmenizi öneririm. Aradaki fark azımsanmayacak derecede fazla çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
dostum hem nasıldır diye sormuşsun hemde yazanlara ters cevap veriyorsun. excalibur genel olarak kaliteli bir marka değil diyebilirim. elden taksitle almak zorunda kaldığın için alınabilir ama normal şartlar altında alınamaması taraftarıyım.
Taksitli monitör başka modeller va var yazmış hocam ama ben elden taksitli casper la ortak olan yerden aldım. Kimseyide terslemiyorum. Herkes yardımcı olmaya çalışıyor sonuçta sağolsun lar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu monitörün taksidini bitirince kesinlikle elinizdekini satıp daha iyi bir markanın IPS monitörüne geçmenizi öneririm. Aradaki fark azımsanmayacak derecede fazla çünkü.
Çok takılmıyorum teşekkür ederim yine de beni 2-3 yıl getirsin sonra 200+hz üstüne geçeeim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,463
Üyeler
160,249
Son üye
Alperenz
Top Bottom