excaliburun değilde asusun 2 inci el leptop bakarsanız daha iyi olur excalibur şikayet konusunda destan yazdı ama eyer çok almak istiyorsanız alın sorun yaşamanız kuvvet muhtemelİkinci el buldum satıcı ekranında ölü piksel var yazmış koyduğu fotoğrafta çok belli olmuyor detaylı fotoğraflarını istiycem ama çok ölü fiyata satıyor sizce altından bişey çıkar mı
Excalibur almayın ısınma sorunlu.İkinci el buldum satıcı ekranında ölü piksel var yazmış koyduğu fotoğrafta çok belli olmuyor detaylı fotoğraflarını istiycem ama çok ölü fiyata satıyor sizce altından bişey çıkar mı
Casper alınmaz.
Excalibur almayın ısınma sorunlu.
3 sene önce bende de vardı ve 1.5 sene kullanmıştım problemi yoktu ısınma sorunu vs borçlardan satmıştım şimdi g770 kullanıyorum onda da problem yok casperın SSD hariç herhangi problemi yok cihazım birçok bilgisayar dan daha iyi soğutma performansına sahip sadece servisin macunu kötü olduğu için sorun yaşanıyor zaten kendim değiştiriyorum.excaliburun değilde asusun 2 inci el leptop bakarsanız daha iyi olur excalibur şikayet konusunda destan yazdı ama eyer çok almak istiyorsanız alın sorun yaşamanız kuvvet muhtemel
Isınma falan benim için çok sıkıntı değil en kötü kendim modlayarak sogutabilirim ama fiyat aşırı ucuz alınır mı sizceExcalibur almayın ısınma sorunlu
Serviste yakın arkadaş çevrem çalışıyor onlara güveniyorum eski Lenovo laptop umuda birkaç kere göndermiştim ama sorun fiyat aşırı ucuz3 sene önce bende de vardı ve 1.5 sene kullanmıştım problemi yoktu ısınma sorunu vs borçlardan satmıştım şimdi g770 kullanıyorum onda da problem yok casperın SSD hariç herhangi problemi yok cihazım birçok bilgisayar dan daha iyi soğutma performansına sahip sadece servisin macunu kötü olduğu için sorun yaşanıyor zaten kendim değiştiriyorum.
Alabilirsin.Isınma falan benim için çok sıkıntı değil en kötü kendim modlayarak sogutabilirim ama fiyat aşırı ucuz alınır mı sizce
Post automatically merged:
Serviste yakın arkadaş çevrem çalışıyor onlara güveniyorum eski Lenovo laptop umuda birkaç kere göndermiştim ama sorun fiyat aşırı ucuz
Özellikleri ve fiyatı nedir?İkinci el buldum satıcı ekranında ölü piksel var yazmış koyduğu fotoğrafta çok belli olmuyor detaylı fotoğraflarını istiycem ama çok ölü fiyata satıyor sizce altından bişey çıkar mı
Alabilirsiniz. Ama dediğim gibi ısı sorunu yaşayabilirisniz.GTX 1060 i7 7700hq 16gb ram 1tb HDD 128ssd 3k fiyat