Excalibur g770 alinir mi

Shaduel

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar normalde masaüstü sistem toplayacaktim ama bütçe olarak biraz zor durumda olduğum için yaza kadar idare etsin diye max 20klik bi laptop almak istiyorum sonrasında satıp üstüne koyup masaüstüne geçeceğim. Başlıkta da dediğim gibi bir arkadaşla görüştüm excalibur g770 satıyor normalde bu modelin ısınma sorunu olduğunu okumuştum ama arkadaş ısrarla 95 derecelere asla çıkmadığını hatta 90dan sonra zaten laptopun kendini kapattığını bu sebeple asla çıkmadığını izmir sıcağında en fazla 80leri gördüğünü söylüyor, sizlerinde fikrini almak isterim yardımlarınızı bekliyorum laptopun özelliklerini ve anlaştığımız fiyatı da yazıyorum ki al ve ya alma diyebilin.

G770
Rtx 3050, i5 11400h, 16gb ram, 500gb ssd
Fiyat olarakta 18000 dedik yorumlarınızı bekliyorum

Butçe olarak zorda olduğun için laptop almaya yönelmen garip

Butçe olarak zorda olduğun için laptop almaya yönelmen garip
40 50k verip masaüstü alamayacağım için aynı zamanda da yaza kadar idare etsin diye laptop düşünmüştüm bu bütçeyle masaüstü toplanmaz gibi düşündüm ayrı monitör falanda gerekecek çünkü

Bence bu model alınmaz bende vardı çok ısınıyordu utanmasa tost falan yaptıracaktı bana

Bende öyle biliyordum hocam da satıcı ısrarla yok öyle bir şey gel kendin dene falan diyince bir sorayım dedim
Ben kullanan biri olarak öyle düşünüyorum görüntü kalitesi yüksek oyuna girince dengeli modda iken bile fanlar inanılmaz ses cıkarıyordu rahatsız ediyordu. Ben memnun kalmadım değiştirdim.

Ben kullanan biri olarak öyle düşünüyorum görüntü kalitesi yüksek oyuna girince dengeli modda iken bile fanlar inanılmaz ses cıkarıyordu rahatsız ediyordu. Ben memnun kalmadım değiştirdim.
Teşekkürler hocam almamak daha mantıklı o zaman

Hocam quantum laptoplar hakkında bi bilgin var mi acaba

Geri