Neler Yeni

Excalibur g770 Sürünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
Laptop aldım 1 ay önce excalibur g770 sol hoparlör bozuk çıktı verdim garantiye 10 gün bekledi dediler hiçbir sorun yok tamam dedim açtım aynı sorun aradım Casper'ı söyledim tekrar yollayın dediler beni mağdur ettiler kaç gündür cihazım elimde değil bozuk belli zaten ama yok diyorlar ne yapayım şimdi onarılmasını istemiyorum değişim istiyorum

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bozuk çıktığında iade etseysin keşke.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Laptop aldım 1 ay önce excalibur g770 sol hoparlör bozuk çıktı verdim garantiye 10 gün bekledi dediler hiçbir sorun yok tamam dedim açtım aynı sorun aradım Casper'ı söyledim tekrar yollayın dediler beni mağdur ettiler kaç gündür cihazım elimde değil bozuk belli zaten ama yok diyorlar ne yapayım şimdi onarılmasını istemiyorum değişim istiyorum
Bir ay geçmiş yapacak bir şey yok bu tarz durumlarda ürün bozuk mu geldi hop hemen iade ederim, en sağlıklısı. Geçmiş olsun. Garantiden başka seçeneğiniz yok gibi yada thh başvurabilirsiniz ikinci kez de bozuk gönderirlerse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musa Arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yaparım
Bir ay geçmiş yapacak bir şey yok bu tarz durumlarda ürün bozuk mu geldi hop hemen iade ederim, en sağlıklısı. Geçmiş olsun. Garantiden başka seçeneğiniz yok gibi yada thh başvurabilirsiniz ikinci kez de bozuk gönderirlerse

Top Bottom