bütçeniz nedirg870 almayı düşünüyorum 16gb ram i5 12. nesil rtx 4050 6gb alınır mı g850 kullanan var mı aldığınıza pişman mısınız şu laptop daha iyi dediğiniz var mı?
laptop piyasası çok pahalı şuan almayın derim. Ama malum Türkiyede yaşıyoruz yarın daha pahalanmayacağının bir garantisi yokg870 almayı düşünüyorum 16gb ram i5 12. nesil rtx 4050 6gb alınır mı g850 kullanan var mı aldığınıza pişman mısınız şu laptop daha iyi dediğiniz var mı?
30k civarı valla 1 aydır bekliyorum zaten kasım için almam şart ünide lazım çünkübütçeniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop piyasası çok pahalı şuan almayın derim. Ama malum Türkiyede yaşıyoruz yarın daha pahalanmayacağının bir garantisi yok
Alma hocam bu kadar beklemişsin zaten 11.11 i bekle güzel cihazlarda kampanya olabilir.g870 almayı düşünüyorum 16gb ram i5 12. nesil rtx 4050 6gb alınır mı g850 kullanan var mı aldığınıza pişman mısınız şu laptop daha iyi dediğiniz var mı?
12 gün daha bekleyin bence30k civarı valla 1 aydır bekliyorum zaten kasım için almam şart ünide lazım çünkü