furkan52w
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Öncelikle "bununalcağina şunu al" tarzı yaklaşımlarınızı kendinize saklayın.
Oyun amaçli
Fc24
Gta5
Mafia definitive edition
Gibi oyunlar için
Ben kullanmıyorum eniştem kullanıyor şubat sonundan beri bende ondan kullandım. Eniştemdeki 4050 ve 16 ramliydi senin attığın çok daha iyi performansı şüphesiz daha iyi olur ama hiçbir oyunda rahatsızlık kasma donma takılma yaşatmadan oynatıyordu sıcaklıklar 80i bile görmüyordu şimdi yaz geldi anca 80leri görüyodur ama monster gigabyte g5 falan 95-100 derecede hep bu öyle değilNe zamandır kullanıyosun
Mesela yazdiğim oyunlarda kaç FPS alırım
Açikçasi ben ağustosun 15i gibi alıcam çoğu laptop fiyatları düşüşte buda düşermi diye düşünüyorumBen kullanmıyorum eniştem kullanıyor şubat sonundan beri bende ondan kullandım. Eniştemdeki 4050 ve 16 ramliydi senin attığın çok daha iyi performansı şüphesiz daha iyi olur ama hiçbir oyunda rahatsızlık kasma donma takılma yaşatmadan oynatıyordu sıcaklıklar 80i bile görmüyordu şimdi yaz geldi anca 80leri görüyodur ama monster gigabyte g5 falan 95-100 derecede hep bu öyle değil
Clevo kasa. Alternatiflerine kıyasla zayıf soğutma performansı. Ayriyeten driver ve yazılım problemleri.Niçin kalitesiz bı cihaz?
O videoların çoğu sponsorlu. Bir de bunları izle.Knk zayıf zayıf soğutma performansı diyosun ama bir sürü inceleme videosu izledim en çok övdükleri şey soğutmasi zaten.driver ve yazılım problemleri varmıdır yokmudur kullanmadan bilemeyiz
Neye göre kalitesiz? Metal panel bulunuyor soğutması iyi?Fiyatı alternatiflerinden çok ucuzsa alınır. Kalitesiz bir cihaz.