Neler Yeni

Excalibur Hazır PC Aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır Ak
Casper g770 bende çok düşündüm 5000 tl bandında 1650 ekran kartıyla veya 1050 filan formatında almayı 1 sene öncesinde ama pekte alıyım almayım derken öyle kalmıştı. İnşallah senin için güzel bir deneyim süreci olacaktır. Güle güle kullan.
Teşekküre ederim sağol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır Ak
Hayırlı olsun. Ama keşke arkadaşların dediği gibi bir foruma danışsaydın.
Valla ne desem yalan olur.Forumu pek kullanmıyorum.Nedense bu akşam geldi aklıma.Ama haklısın keşke daha önce sorsaydım.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Benim asıl endişelendiğim ısınma sorunu aslında.Diğer açılardan bir sorun yaşacağımı bende sanmıyorum.Çok düzgün ve temiz bilgisayar kullandığımı düşünüyorum.
Selam. Sanırım bu fikri farklı forumlardaki kullanıcılardan edindin. İşlemcin intel ve ısınma sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Daha çok AMD işlemciler ısınıyormuş. Pek sorun çıkartacağını sanmam. İyi Forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır Ak
Selam. Sanırım bu fikri farklı forumlardaki kullanıcılardan edindin. İşlemcin intel ve ısınma sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Daha çok AMD işlemciler ısınıyormuş. Pek sorun çıkartacağını sanmam. İyi Forumlar.
Evet intel.Umarım dediğin gibi ısınmadan yana pek sorun yaşamam.

G13ST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gökay Aksay
Herkese merhaba arkadaşlar.Uzun bir süre sonra ye bir bilgisayar aldım ve çok mutluyum.Bir sorun olamzsa umarım yarın elime geçecek.Bilgisayar excalibur.Fiyatından dolayı aldım.İçindeki parçalara göre gayet uygun bir fiyatı var bence.Bilgisayarla ilgili bilmem gerekenleri kullanan arkadaşlar varsa açıklayabilirmi.Mesela soğutma sisteni nasıl?Hoparlör sistemi nasıl?Çok ısınıyorumu?Özellikle ısınma sorunuyla ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum.Tecrübe sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Dostum oyun laptopları ile ilgili şöyle kabadan bir yorum yapmak gerekirse(bende oyun laptopu kullanıcısıyım bu arada). Sık sık bakımını yapman dikkat etmen,hor kullanmaman lazım. Bakımlardan kastım iç temizliği,düzenli aralıklarla macun değişimi gibi.Isınma konusu ne yaparsak yapalım ortalama 2-3 senenin içerisinde başlıyor. Klavyeni oyun oynarken kullanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.Son olarakta aynı özellikte masaüstü performans videoları izleyip hayal kırıklığına uğrama :) Mobilite de gayet hayat kurtarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Bahadır Ak
Dostum oyun laptopları ile ilgili şöyle kabadan bir yorum yapmak gerekirse(bende oyun laptopu kullanıcısıyım bu arada). Sık sık bakımını yapman dikkat etmen,hor kullanmaman lazım. Bakımlardan kastım iç temizliği,düzenli aralıklarla macun değişimi gibi.Isınma konusu ne yaparsak yapalım ortalama 2-3 senenin içerisinde başlıyor. Klavyeni oyun oynarken kullanmamanı şiddetle tavsiye ediyorum.Son olarakta aynı özellikte masaüstü performans videoları izleyip hayal kırıklığına uğrama :) Mobilite de gayet hayat kurtarıyor.
Tavsiyelerim için teşekkür ederim kardeşim.Zaten bu bilgisayarı uzun bir süre kullanacağım için gözüm gibi bakacam ister istemez ?.Ayrıca okuldan dolayı laptop alıyorum yoksa hiçbir şeyi masaüstüne değişmem tabi ki?

G13ST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Gökay Aksay
Tavsiyelerim için teşekkür ederim kardeşim.Zaten bu bilgisayarı uzun bir süre kullanacağım için gözüm gibi bakacam ister istemez ?.Ayrıca okuldan dolayı laptop alıyorum yoksa hiçbir şeyi masaüstüne değişmem tabi ki?
Aynı sebepten dolayı aldım bende :) Okul hayatında gayet iş görecektir.Hayırlı olsun.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,386
İsim
Bilal Tepe
Laptop olarak acer nitro 5 alabilirdin ama hazır almışsın hayırlı olsun çokta bir fark olmaz excalibur iyi bir seridir güncel serileri gayet iyi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,823
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom