Expedition 33 Pc vs Ps5

peki mekanik olarak nasıl düşünüyorsun ilk defa oynayacam ve baya karışık duruyor
Öğreticiden sonra yavaş yavaş anlarsın gözünü korkutmasın kart oyunu oynamak gibi düşün bir sen bir o bir sen bir o

Öğreticiden sonra yavaş yavaş anlarsın gözünü korkutmasın kart oyunu oynamak gibi düşün bir sen bir o bir sen bir o
peki ecpeditiondaki gbi düşman saldırılarını savurma peri tarzı mekanikler varmı yoksa sadece bi ben bi o mu?

peki mekanik olarak nasıl düşünüyorsun ilk defa oynayacam ve baya karışık duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videoyu izleyecem saolun ama tam olarak ne zaman gelicek belli türkçe dil desteği
Valla benim bildigim belli degil ama cok uzun surcegini dusunmuyorum ama yinede istersen baldurs gate 3 veya persona 5,3 tarzi oyunlar oynayabilirsin

peki ecpeditiondaki gbi düşman saldırılarını savurma peri tarzı mekanikler varmı yoksa sadece bi ben bi o mu?
Sıralı savaş var videoları izlemen daha açıklayıcı olur

Normal sıra tabanlı ama o saldırırken peri atarsan karakterin normal saldırıyla bir karsilik veriyor ve mana kazanıyorsun tabi oyun oynarken anlarsinda temel sistem bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,163
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri