Explorer.exe hataları

bahri1907

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar yeni laptop aldım windows falan yukleyip biraz kullandıktan sonra resetleyince fotoğraftaki hataları alıyorum çözümünü bilen var mı? Format attım tekrar aynı hataları verdi.
WhatsApp Image 2021-04-26 at 16.03.10.jpeg

Arkadaşlar yeni laptop aldım windows falan yukleyip biraz kullandıktan sonra resetleyince fotoğraftaki hataları alıyorum çözümünü bilen var mı? Format attım tekrar aynı hataları verdi.Alıntıyı görüntüle
Blgisyarda hiç bir şey yok hepsi eksik resmen, nereden indiriyorsunujz format dosyasını?

explorer ı güncellemeyi denediniz mi birde şunu söyliyim varsayılan tarayıcı kısmından değiştirin onu soldaki arama kutusuna varsayılan tarayıcı yazın ve onu chrome yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun gibi mesala

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    305.9 KB · Hit: 63
explorer ı güncellemeyi denediniz mi birde şunu söyliyim varsayılan tarayıcı kısmından değiştirin onu soldaki arama kutusuna varsayılan tarayıcı yazın ve onu chrome yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun gibi mesala
başlat bölümü gelmediği için giremiyorum başka yere

başlat bölümü gelmediği için giremiyorum başka yere
başlat bölümü gelmiyorsa işletim sistemi büyük ihtimal sorunlu kardeşim usb ile kurulum yaptıysan bazı dosyaları eksık yazmış olabilir .bence donanım kaynaklı bir sorun değil sorun yazılımsal.

başlat bölümü gelmiyorsa işletim sistemi büyük ihtimal sorunlu kardeşim usb ile kurulum yaptıysan bazı dosyaları eksık yazmış olabilir .bence donanım kaynaklı bir sorun değil sorun yazılımsal.
iso olarak indirip rufus ile yazdırıldı windows şu an direkt flash diske indiriyorum öyle çözülür umarım

Geri