Neler Yeni

🔥İndirim Exvega 2024 "Dokuma Kumaş" Gaming Koltuk 🔥7.444 TL

heysamed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Duruşu bile ciddi ve kaliteli bizim kullanıcılar buna pahalı der abudik gubidik x drive rampage alır geçer.Umarım değerini bilenler alır güzel fırsat
7.5 az para mı kanka hatta 7.6 diğer koltuklar 5kdan satıstayken alıyor millet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Birkan Öztürk
Premium kumaş modeli var bir de acaba hangisi daha iyi.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kampanya ile 6.7K fiyata geliyordu 3-4 gün önce. Belki tekrar daha fazla indirime girer. Ama bu firmanın bir ürününü almamaya devam edeceğim. OF modellerine sponsor olmaya devam etsinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
Çok kötü diyorlar bu koltuk için çok kararsız kalıyorum almayı düşünüyorum ben de.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Kara Kartal
Şu koltukların tekerleksiz dönmeyeni çıkarsalar alırım

coolsnow

80+
Mağazısına gidip tüm modelleri denedim, şahsen almam çok iyi değil. Rahat bulamadım ve küçük. Fotoğrafları Render ya da shoplu, çocuk koltuğu gibi gerçekte. Bu arada normal fiyatı zaten bu, 6500'e, hatta 5999'a düştüğünü de görmüştüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet bayzit
Çok kötü diyorlar bu koltuk için çok kararsız kalıyorum almayı düşünüyorum ben de.
hacım bende çok sikayet duydum o sebepten hiç uğraşamam dedim zio alacağım hem vadesiz 3 taksit var sende bak istersen buraya kadar çıkabiliyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
onur
zionun hangi modeli hocam, link atabilecek misin
hacım bende çok sikayet duydum o sebepten hiç uğraşamam dedim zio alacağım hem vadesiz 3 taksit var sende bak istersen buraya kadar çıkabiliyorsan

Ya ben xdrive tarsus almayı düşnüyorum. indirim kolluyorum şöyle 5kya düşerse alıcam gibi, oyuncu koltukları çocuksu geliyor artık.

Top Bottom