Neler Yeni

Exxen Almak Reklam İzlemek Demek

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Bu exxen'i gömüp duruyorlar. Bu kadar can sıkıcı olabilir mi diye üye oldum. Evet sıkıyor almayın. Özellikler ilk paketi olan 10 TL'liği, aga ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. 10 dakikada bir 3 dakikalık reklam izliyorum. Geçilmiyorda. Diğer paket ise tamam çok para değil. Fakat Netflix ile kıyaslayınca hak etmiyor. Kısacası almayın. Mantıksız.

(Yanlış yere mi açtım konuyu ?)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bu exxen'i gömüp duruyorlar. Bu kadar can sıkıcı olabilir mi diye üye oldum. Evet sıkıyor almayın. Özellikler ilk paketi olan 10 TL'liği, aga ben hayatımda bu kadar reklam izlememiştim. 10 dakikada bir 3 dakikalık reklam izliyorum. Geçilmiyorda. Diğer paket ise tamam çok para değil. Fakat Netflix ile kıyaslayınca hak etmiyor. Kısacası almayın. Mantıksız.

Kaçak izliyorum. Gerçekten parasından kaçtığım için değil, uygulamanın o kadar kullanışsız olmasından kaynaklı. Üyeliği açmak ayrı bir dert, izlemek ayrı bir dert, üyeliği iptal etmek ayrı bir dert, televizyonda izlemek ayrı bir dert.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdfilm cehennemi bile başlangıçta 2 tane 10 saniyelik reklam gösterip sonra filmi kesintisiz izlememizi sağlıyor.
acun bütçesini hdfilm cehennemine verseydi daha iyi olabilirdi
Kaçak izliyorum. Gerçekten parasından kaçtığım için değil, uygulamanın o kadar kullanışsız olmasından kaynaklı. Üyeliği açmak ayrı bir dert, izlemek ayrı bir dert, üyeliği iptal etmek ayrı bir dert, televizyonda izlemek ayrı bir dert.
Aynen öyle. Bu arada tekrar açtım bu sefer 5 dakikada 3 reklam gösterdi. 😂😂 Aga "aboneyim" ama sen yine de kaçak site verebilir misin özelden cidden bu reklamlar çok can sıkıyor. Abone olup kaçak izliyorum duruma bak🤣🤣🤣. Neyse haklarına girmeyiz en azından

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Aynen öyle. Bu arada tekrar açtım bu sefer 5 dakikada 3 reklam gösterdi. 😂😂 Aga "aboneyim" ama sen yine de kaçak site verebilir misin özelden cidden bu reklamlar çok can sıkıyor. Abone olup kaçak izliyorum duruma bak🤣🤣🤣. Neyse haklarına girmeyiz en azından
özele gerek yok zaten reklama girmiyor ne niyetle yazdığım belli ben alternatif sunuyorum operanın reklam engelleyicisi ile hdfilm cehennemi kullanabilirsin pop up'lara karşı

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben telegramdan grupları buldum. İnternette yayın veremiyorlar sanırım. Direk izlemek istediğin içeriği yazıyorsun gruplarda çıkıyor. Bazıları grupları sabitlenmiş mesajlarda vs. gizlemiş. O tarz bulabilirsin. Ben Konuşanlar ve bir kaç filmini izlemiştim. Telegramdan gerçekten çok daha rahatım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Leyla ile Mecnun geliyor. Alınabilir. Ben bile almayı düşünüyorum yani. Onun dışında platform çöp. Normalde hiçbir ürüne çöp demem ama Exxen gerçekten çok kötü ve kullanışsız.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Para vererek üye olduğum uygulamada reklam izlemem

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Acun'a tabii ki para kazandırmayacağım. Zaten futbolla da aman aman bir alakam yok, almayı düşünmüyorum. FORZA NBA

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Leyla ile mecnun gelince tosla aracılığıyla alıcam
Onun dışında reklam vermek çok saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Ben İPTV den izliyorum bir bölüm çıktığında direk ertesi güne iptvme yüklenmiş oluyor TV'den ne reklam ne bir şey. İlk satın aldım ve üyelikten çıktım bende sonrasında

Top Bottom