Neler Yeni

Ey yunan otur oturdugun yerde TÜRKLERİN ŞAKASI OLMAZ.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Şu anda burada herkes birbiri ile tartışıyor ama boşuna tartışıyor. Kimse savaşın iyi bir şey olmadığının bilincinde olmalı, burada savaş naraları atıp tartışmanın kimseye bir yararı yok. Devlet gerekeni gerektiği zaman yapar, bayrak yaktılar savaş açalım, söz ettiler savaş açalım gibi düşüncesiz yorumlar yapılamaz.

Kimse Yunanistan'ı küçük, güçsüz görmesin ne düşmanı ne de kendinizi küçük görmeyin. Gerekeni devlet yapar siz burada birbirinizin kalbini kırdığınızla kalırsınız. Bu meseleler düşünüldüğü kadar kolay değil arka planında dönen binlerce farklı siyasi etken var. ABD Çin denizinde birisini karşısına almamak için Akdeniz de bir/birkaç ülkeye kesin bir destek veremiyorken bizim burada sadece Yunanistan ile savaşacağımızı düşünmek saçmalık olur. Bu meseleler hakkında bizim ne bilgimiz ne de arka planda dönen olaylar ile ilgili bir bilgimiz var o yüzden burada boşuna tartışıp kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Burada bir çok kişi savaşın sadece ''top,tüfek'' olmadığının farkında o yüzden boş yere birbirinizin kalbini kırmayın değmez. Biz burada şu daha iyi şu daha kötü şunun etkisi var şunun yok desek dahi daha bir çok etmen bulunuyordur. Hepimiz bu ülkenin genciyiz burada ayrışıp, tartışmamıza hiç gerek yok.

Burada birinin kalbini kırdıysam özür dilerim, hepiniz bu forumda olan herkes birbirinden daha değerli, bilgili insanlar boşuna tartışıp birbirinizi kalbini kırmayın.

“Sevdiklerinizle siyaset konuşmayın. Zira; siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam ederken; siz dostlarınızı yitirdiğinizle kalırsınız.”
-Aristoteles
Çok doğru cidden senin dışında seviyeleri belli.En ufak bir şeyden algı yaratıyorlar Türkçemizi doğru kullanamıyormuşum :)Türkçe öğretmenim oluverse keşke

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dünya ordu sıralamasında yaklaşık 200 ülke varken 9.sırasında olmamız ve bu işi bilmeyenlerin cumhurbaşkanı başbakan olması biz nerlerden çıktıkta geldik durumumuz gayet iyi.Yunanistan tükürsen ölücek bir millet savaş açıcağındanda değil aklı sıra göz dağı veriyor.
ordudan bahsetmiyorum her şey ordu ile çözülemiyor. ayrıca orduya bakarsan da 2016 dan beri müthiş bir çöküş yaşıyoruz. emekli askenrler bile göreve çağırıldı. yunanistana savaş açmak zaten intiharınımızı hazırlamak olur çünkü arkası bize göre daha sağlam. eğer rusya tarafından destek vs göremezssek de sonucunu düşünmek istemiyorum.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
ordudan bahsetmiyorum her şey ordu ile çözülemiyor. ayrıca orduya bakarsan da 2016 dan beri müthiş bir çöküş yaşıyoruz. emekli askenrler bile göreve çağırıldı. yunanistana savaş açmak zaten intiharınımızı hazırlamak olur çünkü arkası bize göre daha sağlam. eğer rusya tarafından destek vs göremezssek de sonucunu düşünmek istemiyorum.
Bu savaşlar ortaya çıkarsa otomatikmen bütün ülkeler çıkarını düşüneceği için 3.Dünya savaşı çıkar buda hiç iyi olmaz o yüzden benim demek istediğim savaş çıkarmak değil göz dağı vermekki bize sataşamasınlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki ülkede nato ülkesi ? ? nasıl savaşacağız
Natomu kaldı ya Amerikayla Türkiye de natoda arkamızdan çevirmedği iş kalmadı

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bu savaşlar ortaya çıkarsa otomatikmen bütün ülkeler çıkarını düşüneceği için 3.Dünya savaşı çıkar buda hiç iyi olmaz o yüzden benim demek istediğim savaş çıkarmak değil göz dağı vermekki bize sataşamasınlar.

Natomu kaldı ya Amerikayla Türkiye de natoda arkamızdan çevirmedği iş kalmadı
Türkiye veya Yunanistan natodan atılacak o zaman savaş sonu

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
snowfoxstache umarım seninde kalbini kırmamışımdır.Seninle aramızda geçen münakaşa tatlı bir seviyedeydi fakat başımıza türkçe öğretmeni kesilen 13 yaşındaki arkadaş kötü tabirleriyle çomak soktu.

snowfoxstache umarım seninde kalbini kırmamışımdır.Seninle aramızda geçen münakaşa tatlı bir seviyedeydi fakat başımıza türkçe öğretmeni kesilen 13 yaşındaki arkadaş kötü tabirleriyle çomak soktu.
O arkadaşı susturuyorum zaten görmezden gelmek lazım.

Türkiye veya Yunanistan natodan atılacak o zaman savaş sonu
Yok ya savaş falan olmaz Ruslar bile açıkladı yunanistanın türkiyeyle savaşa girmesi 4ptallık diye ki öylede zaten arkada öyle kolay çıkılmıyor ülkeler arasında kaç kilometreler var.

Rammstein

80+ Silver
Buradan mı duyuruyorsun?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

O arkadaşı susturuyorum zaten görmezden gelmek lazım.

Yok ya savaş falan olmaz Ruslar bile açıkladı yunanistanın türkiyeyle savaşa girmesi 4ptallık diye ki öylede zaten arkada öyle kolay çıkılmıyor ülkeler arasında kaç kilometreler var.
yok dostum problem değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Akif AKTAŞ
Nediyorsunuz bunlara yüzmeyimi özlemişler.Ataları gibi denize dökülmek istiyorlar heralde..
Yurtta Sulh,Cihanda Sulh Derim.Ama Bilir misiniz bilmem "Savaşsız Barış Olunamaz" Gibi Bir Sözde Mevcut.

Top Bottom