JackRyan
80+ Silver
prime olman lazımBende 78 tl gözüküyor bitti mi acaba
Prime var kankaaldım bir tane denemelik eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
prime olman lazım
şu anda bende de 78 oldu anında bitmişPrime var kanka
sen kimsin? beğenmediysen engelle geç boş yorum yapma.Son zamanlarda sıcak fırsatlar bölümünü çok kötü kullandığımızı fark ettim.
Mesaj yazmak için mesaj yazmayın be arkadaş. biraz zahmet edip "prime üyelerine özel" yazsaydın bari. sizin yüzünüzden insanların konusu sürekli aşağıya kayıyor, çözüm bulamıyorlar. bence hiç kimse bu foruma sabun indirimi yakalamak için girmiyor.
Konuda bir adam aldım demiş diğeri de indirim bitti mi diye sormuş. Bunlar haricinde de yorum yok. Sen de gelip bu alıntıladığım kısmı yazmışsın. Sence sorun kimde?bence hiç kimse bu foruma sabun indirimi yakalamak için girmiyor.
Yok sabun lazim bana!sen kimsin? beğenmediysen engelle geç boş yorum yapma.
Ben girdim kral.Son zamanlarda sıcak fırsatlar bölümünü çok kötü kullandığımızı fark ettim.
Mesaj yazmak için mesaj yazmayın be arkadaş. biraz zahmet edip "prime üyelerine özel" yazsaydın bari. sizin yüzünüzden insanların konusu sürekli aşağıya kayıyor, çözüm bulamıyorlar. bence hiç kimse bu foruma sabun indirimi yakalamak için girmiyor.
Ben sabun indirimi için girdim ?Son zamanlarda sıcak fırsatlar bölümünü çok kötü kullandığımızı fark ettim.
Ben girdim kral.
Tamam kral sen piyasanın 10tl altında sabun al.Ben sabun indirimi için girdim ?