Neler Yeni

Ezan Okunurken Lavaboya Gitmek Günah mı?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Üniversite biteli yıllar oldu. Ayrıca saçma cevap veriyorum demedim. Ciddi cevap veremiyorum dedim. Aradaki farkı bilmiyorsan, hayat sana iyi davranmamış demektir. Üzüldüm :kizginpeepo:
İnanılmaz kasıntı ve alakasız konuştuğuna göre hayat sana da pek iyi davranmamış, zihinsel açıdan fazlasıyla yıpranmışsın. Yazık ahahahahah. Bu forumdaki insanların bana laf etmesi ne kadar haklı ve harika olduğumu bana bir kere daha hatırlatıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

gerçekten harikasın. yarın gel komedyen olarak işe başla :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

@Letrion
Komedyen olarak burda işe başlayabilir

1633961818651.png

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
2 kişi arasında tartışıyor, hiçbir şeyle alakan yok, konu sahibi bile değilsin ama gelip teker teker yazılanları okuyorsun. Hayatsız mısın diyeceğim ama nickine bakınca yaşının büyük olmadığı bir tık belli. Kaldı ki bu forumda kimin hakkımda ne düşündüğü gram umrumda değil, özellikle yaş ortalamasını ve genel sosyal statüyü göz önünde bulundurunca hahahah.
Yaşın kaç hocam? Ne işle meşgulsün? Neler yapıyorsun?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yaşın kaç hocam? Ne işle meşgulsün? Neler yapıyorsun?
Konu sahibine Google kullanmasını ima etmeme rağmen neden hepinizin kudurup 10 kişinin mentionladığını açıklarsan ben de sana kendimi uzun uzun tanıtırım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Konu sahibine Google kullanmasını ima etmeme rağmen neden hepinizin kudurup 10 kişinin mentionladığını açıklarsan ben de sana kendimi uzun uzun tanıtırım.
Kudurduğum falan yok hocam. Sadece dedin ya sosyal statü, yaş vs vs. Hani biz de seni tanıyalım ki ona göre davranalım. Konu sahibine diyecek bir şeyim yok mesaj kasmak için konuyu açmış istese Google'dan aratırdı.

Top Bottom