M.ALTN
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 68
- İsim
- Muhammed Altın
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle bro haklısın sana çok saygı duyuyorum Buradaki çoğu Müslümanım diye insandan daha akıllı ve daha iyi birisin adam gelmiş fb'nin gs'nin tutulma oranını atmış .Forumda din ile ilgili tartışmanın herhangi bir kuralı var mı bilmiyorum, ben basit bir düşünceyle yaşıyorum. Benim görüşüme göre tanrı varsa bile bunu ölene kadar bilmeyeceğim ve müslüman arkadaşlara cevap olması açısından tanrı varsa bile bu "Allah" adı altında Kuran-ı Kerim'de yazdığı şekilde olmak zorunda değil.
Ben dinlerine karşı değilim ama dine inanmayanlara bu ülkede saygı duyulmuyor bu konudada olduğu gibi hala gelip ben rahatsız olmuyorum vs. Diyor bu kadarıda pes ya dinleri onlara saygılı olun dedikçe gelmiş birşeyde haklı çıkmak için herkesden önce çiğniyor bu kuralı yazık çok yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Boş yapma iq seviyesi yerlerde olunca sizinle siz gibi tartışmak gerek oldu gördük savunmalarınızı.Sen hala saygıdan mı bahsediyorsun dün saygı ne bilmediğin için ban bile yedin.
Fb,gs tutulma oranı atan mı dersin,ben rahatsız olmuyorum diyen mi dersin yazık size acıyorum dinizi savunmak adı altında dininizin kurallarında çıkıyorsunuz.