Neler Yeni

Ezberci Kesimin C4 Dediği AMA Asıl Üretici Global'de İyi Notlar Alınca R Yaptığı PSU

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
forza.jpeg

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait "4 adet RTX 3080" ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...

Türkiye'de editörlük artık "büyük markayı öveyim küçük marka iyi bir şey yapsa da övmiyim başım belaya girmesine" dönüşmüştür. Asla böyle yanlış bir yola girmeyeceğim.

NOT: Halen BOŞ KASAYA C4 yazan zeka problemi yaşayan arkadaşın unutamadım 60 yaşıma da gelsem ciddi ciddi boş kasaya C4 yazan o arkadaşı unutamayacağım

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Abdullah abiyi rampage satın almış (!)

Markaya bakanlar fanboydur zaten.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle

Model: Rampage Forza 1200W 80+ Platinum,
Asıl Üretici: SAMA Forza 1200W 80+ Platinum

Bunu bana ait 4 adet RTX 3080 ekran kartılı mining sisteme bağlayacağım. Sırf ismi Rampage diye geçtiğimizi dönemlerde bir yerde ağır ağır hakaret edildi sonra PSU'nun SAMA markasının iyi inceleme notları almış PSU modeli olduğu ortaya çıkınca nasıl büyük R yaptıklarını izlemiştik. Allah cahil cüheladan hepimizi korusun hepimize sabır versin ki ben gerçekten çok sıkıldım

Yıllardır derim işin içinde gözümle de gördüğümden bilirim Fason Dünyada Markaya Değil Modele Bakarım bu PSU da en büyük örneklerinden biri...
Doğru

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
Umarım ilerde böyle psu üretmeye devam edip Türkiye'ye özel fiyatlarla falan çıkarırlar. Şu an ki çoğu Rampage Güç Kaynağı Frisby,Hadron kadar olmasa da tehlikeli çünkü.

Top Bottom