Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥🔥Ezviz RE 4 Çöp Boşaltma Hazneli Robot Süpürge 9400₺ 🔥🔥🔥

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Ahmet Hakan
Ezviz RE4 Plus Akıllı Robot Süpürge, Paspas ve Süpürme, Otomatik Toz Boşaltma, Extra Büyük 4Lt Toz Torbası, Halı Tanıma

Ürün altında 100₺ takip kuponu ile başlıktaki fiyat. Hepsiburada dışındaki sitelerde absürt fiyatları var. Yorumları iyi duruyor. Ürünü ve markayı bilenler yorum yaparsa ben de alacağım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Ezviz RE4 Plus Akıllı Robot Süpürge, Paspas ve Süpürme, Otomatik Toz Boşaltma, Extra Büyük 4Lt Toz Torbası, Halı Tanıma

Ürün altında 100₺ takip kuponu ile başlıktaki fiyat. Hepsiburada dışındaki sitelerde absürt fiyatları var. Yorumları iyi duruyor. Ürünü ve markayı bilenler yorum yaparsa ben de alacağım.
Gelmiş geçmiş en boş beleş icat.
Doğru düzgün temizlemiyor halıya kilime vs.vs. takılıyor.
Markayı değil hiçbir robot süpürgeyi tavsiye etmem.

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Şahin
Toz torbası sıkıntı oluyor tavsiye etmiyorum bende de bunun gibi bir model var toz torbası yok Türkiye'de yurtdışında geliyor mecbur içini küçük delikten boşaltıp tekrar kullanıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her yeri halı ve tümsek olan evde verimli çalışmıyor az halı olacak ve düz olacak tümsekler olmayacak gayet iyi bir icat o zaman

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tefal kullanıyorum. Saç dolanması dışında gayet pratik bir ürün robot süpürge. Ama konudaki ürünü bilmiyorum.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
Hiç katılmıyorum, TCL'in yine toz hazneli modeli var (Sweeva 6500), yazın tatilde bile eşim uzaktan çalıştırıyor. Kendi tozunu kendi boşalttığı için de süpürgenin kendisine paspas aparatı takmak dışında müdahale etmeye gerek olmuyor. Üstelik hem sessiz hem de şu odayı temizle bu odası elleme gibi fonksiyonları da var, ayrıca modeline göre hem süpürüp hem de paspas yapıyor. Toz haznesi dolunca da haber veriyor. Bence büyük icat.

xebec

80+

Bos yapmıssın. Muhtemelen muhalefet yapmak icin yazıyorsun forumda, issiz misin?

Kim aldıysa cok memnun evi pırıl pırıl yapıyor, düzgün model kullanırsanız evi tertemiz yapar, dandik ise yaramaz modelleri satın alıp kötülemeyi bırakın. 3 senedir kullanıyorum, egilip de yer temizlemedim daha da.

Top Bottom