Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,817
Maalesef trde her şey yatırım aracı artık1 ay önce 1800 TL ye crucial p5 plus almıştım 1tb olan versiyonundan şimdi 2800
Maalesef trde her şey yatırım aracı artık1 ay önce 1800 TL ye crucial p5 plus almıştım 1tb olan versiyonundan şimdi 2800
hocam kusura bakmayın ama bu fiyata en kötü ssd denebilecek bir m.2 ssdhttps://www.incehesap.com/james-donkey-jd1024-1tb-ssd-disk-fiyati-43695/?ref=akakce&v=1.72.7 bu ssd di 1k ye almştım ve cok menum kaldım 3 yıl bıre bir değişim garantisi var 1.5 yıldır da kullanıyorum tavsiye ederim
Eşeğe güven olmaz eşeğe güven olmaz eşeğe güven olmaz eşek yapar eşekliğini yarı yolda bırakır çoğu kişiyi sen sorun yaşamamış olabilirsin ancak eşeğin depolama ürünleri kötühttps://www.incehesap.com/james-donkey-jd1024-1tb-ssd-disk-fiyati-43695/?ref=akakce&v=1.72.7 bu ssd di 1k ye almştım ve cok menum kaldım 3 yıl bıre bir değişim garantisi var 1.5 yıldır da kullanıyorum tavsiye ederim
yanlış link atmışım bro .dAnlıyorum hocam Nays hesabı direkt olarak açıp kullanabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam başlıkta 1TB yazıyordu ama =)
Eşşek üzgünEşeğe güven olmaz eşeğe güven olmaz eşeğe güven olmaz eşek yapar eşekliğini yarı yolda bırakır çoğu kişiyi sen sorun yaşamamış olabilirsin ancak eşeğin depolama ürünleri kötü
Bu güne kadar bi sikayet eden olmadı banada kullananlar önerdi 3 yıl garanti sunan bi markada görmedim ben zamanında cok araştırdım ama yoktu bu fitaya bir ürünhocam kusura bakmayın ama bu fiyata en kötü ssd denebilecek bir m.2 ssd
gen4 gen3 nedir farkları ney.
hocam sizin zamanınızı bilmiyorum ama son 2 yıldır gayet güzel ssd ler var ve hepsi neredeyse sizin ssd nizden iyi tabikide sizin ssd niz o kadarda kötü değil sadece f/p değilBu güne kadar bi sikayet eden olmadı banada kullananlar önerdi 3 yıl garanti sunan bi markada görmedim ben zamanında cok araştırdım ama yoktu bu fitaya bir ürün
Gen4 Dramli öneri var mı 1TB
Bütçem kısıtlı hacı 2800 biraz çok geliyorkingston fury renegade yi özellikle öneririm hem hızı, hem marka kalitesi hem fiyatı en olabilecek ortalarda. ben kullanıyorum gayet F/P ürünü.
bütçen nedir ki?Bütçem kısıtlı hacı 2800 biraz çok geliyor
2 falan düşünüyorum en fazlabütçen nedir ki?