kanka özele bakar misin600W bile olur psu,pc 24 veya 48 saat açık kaldığı zamanlar olacak başımı ağrıtmicak bir kasa ve özellikle psu önerirseniz çok sevinirim
kanka özele bakar misin600W bile olur psu,pc 24 veya 48 saat açık kaldığı zamanlar olacak başımı ağrıtmicak bir kasa ve özellikle psu önerirseniz çok sevinirim
isterseniz 1 ay acik tutun hocamhocam bu sıstemı ben metın2 ıcın topluyorum 24 48 saat açık kalacak kasa ve psu ya 4300 4500 lere çıkmak istemiyorum yakın süreçte ev taşicam bir de o yüzden fiyatları min tutmam gerekiyor 2070 süper kardeşimin ekran kartı var yarın bır gun takılma ıhtımalı var ama suankı surecte degıl
beni sokacaksınız daraisterseniz 1 ay acik tutun hocambence butce dahilinde sizin icin en ideali 700w psulu olan modeli almak olur. yuzde 50 yuk psunun en verimli oldugu aralik oluyor. iyzico yuzde 10 + 400 tl parolapara kampanyalarini kullanarak istediginiz araliga rahat duser.
![]()
Enermax StarryFort SF70F Gaming Kasa
StarryFort SF70F, toz ve kalıntıları kasanın dışında tutmak için tasarlanmış üst panelde manyetik bir toz filtresi ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
bu kasada yanda da izgara varmis. sogutma konusunda onceki zaten basariliydi, bunda bir tik daha iyi olur.
pchocasi 600w ve 700w modellerini hazir sistemlerde kullandi. youtubeda kasanin modelini aratirsaniz pchocasi videosunu izleyebilirsiniz. ayni sekilde bu sitenin kurucusu abdullah bey de 700w olan modelini son videolarindan birinde fp sistem toplarken psu olarak secmisti. ben o topladigi sistemde bu psuyu onermezdim acikcasi. 50 bin tl uzerindeki sistemde bu psu yakismaz.beni sokacaksınız darahocam bu enermax iyi midir? kasa psu konusunda falan bir kaç yerde iyi diye duymuştum
heh evet onu da sorucaktım bu fiyata 2 farklı model var aralarında ki tek fark görünüş müdür ?pchocasi 600w ve 700w modellerini hazir sistemlerde kullandi. youtubeda kasanin modelini aratirsaniz pchocasi videosunu izleyebilirsiniz. ayni sekilde bu sitenin kurucusu abdullah bey de 700w olan modelini son videolarindan birinde fp sistem toplarken psu olarak secmisti. ben o topladigi sistemde bu psuyu onermezdim acikcasi. 50 bin tl uzerindeki sistemde bu psu yakismaz.
incelemelere gelirsek, maxpro II olan versiyonu kotuydu. bu kasada olan maxpro III ile ilgili yabanci bir inceleme yok. ust duzey olmayan sistemlerde kullanilabilir.
bu kasanin 2 farkli modeli var. ayni psu ayni fiyat sadece gorunus biraz farkli. bunu da belirteyim, hangisi hosunuza giderse.
![]()
Enermax StarryFort SF70H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W Gaming Kasa
StarryFort SF70H, şık bir ön panel ile üstün hava akışı için tasarlanmıştır. Altıgen örgü tasarımı hava akışını optimize ederek sisteminizin ağır iş yükleri altında bile serin kalmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
websitesinden baktim tek fark on panel gozukuyor. isminde sadece 1 harf degisiyor H ve F. muhtemelen H deki paneli sokup F ye taksaniz cuk diye otururheh evet onu da sorucaktım bu fiyata 2 farklı model var aralarında ki tek fark görünüş müdür ?
h modelini alıcam gibi duruyorwebsitesinden baktim tek fark on panel gozukuyor. isminde sadece 1 harf degisiyor H ve F. muhtemelen H deki paneli sokup F ye taksaniz cuk diye oturur![]()
tabii ki isinizi gorur o kisimda problem yok. maksat verimliligi butce icerisinde iyi kullanmak. iyzicodaki oran artacagi icin 450 tl olarak dusunelim. eger bu 450 tl sizi sikintiya sokuyorsa 600w tercih edebilirsiniz. iyzico geri odenen para nasil aktarilir, degerlendirilir bilmiyorum. buna da muhakkak bakin ki sikinti olmasin.h modelini alıcam gibi duruyorhocam 600w işimi görmez mi diyorsun kesin şimdi bedavadan 600 lira fazladan vermim dicem de 100w için de vereyim kenarda dursun tamamdır
600W bile olur psu,pc 24 veya 48 saat açık kaldığı zamanlar olacak başımı ağrıtmicak bir kasa ve özellikle psu önerirseniz çok sevinirim
700w lık olanı alayım ben yardımların için çok teşekkürler hocamtabii ki isinizi gorur o kisimda problem yok. maksat verimliligi butce icerisinde iyi kullanmak. iyzicodaki oran artacagi icin 450 tl olarak dusunelim. eger bu 450 tl sizi sikintiya sokuyorsa 600w tercih edebilirsiniz. iyzico geri odenen para nasil aktarilir, degerlendirilir bilmiyorum. buna da muhakkak bakin ki sikinti olmasin.
pchocasi 7700xt (245w tdp) hazir sistemde 600w olan model kullanilmisti.