Çözüldü✓ F/p 2k 180 hz monitör

Attığın monitör alınır. Arkadaş neye göre Asus öneriyor bilmiyorum ama bilgisiz birine benziyor.

Attığın monitör alınır. Arkadaş neye göre Asus öneriyor bilmiyorum ama bilgisiz birine benziyor.
Sağolun hocam ktc diyip geçmemek lazımmış kaliteli tek sorum pivot olmaması ama çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum

Hocam çok iyyimiş benim x27acs den daha iyi özellikleir var 1ms gtg olması birde
1ms GTG. :D Asus seni kandırıyor. 1ms falan değil. İşin komik tarafı hiç bir renk geçişinde 1ms görmüyor, en düşük 2.07ms görebilmiş. Ortalaması ise 4.46ms çıkmış. Teknik özelliklere bakılarak monitör neden alınmaz umarım anlamışsınızdır. Asus 1ms'i pazarlayabilmek için overdrive modunu en yükseğe çekip aldığı en düşük değeri 1ms diye yutturuyor. Sonuç? Overshoot (inverse ghosting) sorunu yaşıyorsun, overdrive modunu düşürdüğünde de gerçek tepki süresi ortaya çıkıyor. Bunu kullanıcıya söylemiyor, bunu tüm markalar yapıyor ama mevzuyu anlamanız için söylemek istedim.
Desktop Screenshot 2025.07.14 - 00.48.35.43.webp

1ms GTG. :D Asus seni kandırıyor. 1ms falan değil. İşin komik tarafı hiç bir renk geçişinde 1ms görmüyor, en düşük 2.07ms görebilmiş. Ortalaması ise 4.46ms çıkmış. Teknik özelliklere bakılarak monitör neden alınmaz umarım anlamışsınızdır. Asus 1ms'i pazarlayabilmek için overdrive modunu en yükseğe çekip aldığı en düşük değeri 1ms diye yutturuyor. Sonuç? Overshoot (inverse ghosting) sorunu yaşıyorsun, overdrive modunu düşürdüğünde de gerçek tepki süresi ortaya çıkıyor. Bunu kullanıcıya söylemiyor, bunu tüm markalar yapıyor ama mevzuyu anlamanız için söylemek istedim.
Alıntıyı görüntüle
Zaten mprt olanlar 100ms gtg yi buluyor 1ms gtgler iyi yine max 10ms

Fiyatına göre KTC özellikleri çok iyi, incelemesi vs varsa değerlendirilebilir, asus TUF serisi pekte kaliteli değil.

Kimse önermeyecektir muhtemelen sebebini bilmememle birlikte fakat koorui markasını çok beğeniyorum fiyatı uygun ve pahalı muadillerine göre bile çok kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri