onur.tarchin
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Ürün güzel gözüküyor fiyatı da uygun değer mi? Renkleri nasıldır
Ben 1000 lira daha ekleyip asus alırdımÜrün güzel gözüküyor fiyatı da uygun değer mi? Renkleri nasıldır
Hocam şuan fiyatı 9k onun 2000 tl farkı varBen 1000 lira daha ekleyip asus alırdım
Bence değer yoksa farklı anternetiflerde bakılabilirHocam şuan fiyatı 9k onun 2000 tl farkı var
700:1 konrrast ve 230 CD parlaklık ile sana başarılar.Ben 1000 lira daha ekleyip asus alırdım
Attığın monitör alınır. Arkadaş neye göre Asus öneriyor bilmiyorum ama bilgisiz birine benziyor.Ürün güzel gözüküyor fiyatı da uygun değer mi? Renkleri nasıldır
700:1 konrrast ve 230 CD parlaklık ile sana başarılar.
https://amzn.eu/d/aQiI4tY Buna da baklabilirHocam şuan fiyatı 9k onun 2000 tl farkı var
1ms mprtBen 1000 lira daha ekleyip asus alırdım
Hocam çok iyyimiş benim x27acs den daha iyi özellikleir var 1ms gtg olması birdeÜrün güzel gözüküyor fiyatı da uygun değer mi? Renkleri nasıldır
Sağolun hocam ktc diyip geçmemek lazımmış kaliteli tek sorum pivot olmaması ama çok sorun çıkaracağını düşünmüyorumAttığın monitör alınır. Arkadaş neye göre Asus öneriyor bilmiyorum ama bilgisiz birine benziyor.
Rehber: Asus Rog Strix XG27ACS vs KTC H27T22C
[TABLE style='width: 100%;'] [TD style='width: 33.2827%;'][/TD] [TD style='width: 33.3333%;'][/TD][TD style='width: 33.3333%;'][/TD] [TD style='width: 33.2827%;']Panel türü[/TD][TD style='width: 33.3333%;']İPS[/TD][TD style='width: 33.3333%;']İPS[/TD] [TD style='width: 33.2827%;']Panel...techolay.net
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
1ms GTG.Hocam çok iyyimiş benim x27acs den daha iyi özellikleir var 1ms gtg olması birde
Zaten mprt olanlar 100ms gtg yi buluyor 1ms gtgler iyi yine max 10ms1ms GTG.Asus seni kandırıyor. 1ms falan değil. İşin komik tarafı hiç bir renk geçişinde 1ms görmüyor, en düşük 2.07ms görebilmiş. Ortalaması ise 4.46ms çıkmış. Teknik özelliklere bakılarak monitör neden alınmaz umarım anlamışsınızdır. Asus 1ms'i pazarlayabilmek için overdrive modunu en yükseğe çekip aldığı en düşük değeri 1ms diye yutturuyor. Sonuç? Overshoot (inverse ghosting) sorunu yaşıyorsun, overdrive modunu düşürdüğünde de gerçek tepki süresi ortaya çıkıyor. Bunu kullanıcıya söylemiyor, bunu tüm markalar yapıyor ama mevzuyu anlamanız için söylemek istedim.
Alıntıyı görüntüle