F/P 9070XT SİSTEM ÖNERİSİ (ETKİNLİK)

hayır ben zaten gigabyte psu atmamışım XPG kasa ve psu atmışım neyden bahsediyorsun sen :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diger kullaciginin bahsetti gigabyte psudan bahsediyorum alıntılayarak yazıyorum zor değil anlaması :D
ha anladım tamam.
he kanka c+ ben bakmiştim geçenlerde

zaten a b c alınır liste içinde benim için sorun yok ben kendim alırdım şahsen kasam olarak
c4 değil C tiere kadar psu almakta sorun yok ki bu C+ olarak geçiyor :D

hayır ben zaten gigabyte psu atmamışım XPG kasa ve psu atmışım neyden bahsediyorsun sen :D

ha anladım tamam.

c4 değil C tiere kadar psu almakta sorun yok ki bu C+ olarak geçiyor :D
tamam bebişim aynı şeyi söyledik

Xpg

Ay sonuna kadar alırsanız 0 hesap iyzico parola ile 3300 e geliyor çok iyi fiyat bence
teşekkürler hemen hemen aynı bunu da ekliyorum opsiyon olarak.

hocam bende diğer etkinliği yapanlara bakmak istedim iyzico ile %10 indirim kampanyası yazmışsınız o tam olarak kampanya sayılacağını düşünmüyorum çünkü biraz baktım ve ilk 1500 kişi katılabiliyor katıldın diyelim iyzico ile ödeme yapman lazım hadi onuda yaptın 2 gün sonra iyzico bakiyene yükleniyor vb buna bence kampanya diyemeyiz hocam

hocam bende diğer etkinliği yapanlara bakmak istedim iyzico ile %10 indirim kampanyası yazmışsınız o tam olarak kampanya sayılacağını düşünmüyorum çünkü biraz baktım ve ilk 1500 kişi katılabiliyor katıldın diyelim iyzico ile ödeme yapman lazım hadi onuda yaptın 2 gün sonra iyzico bakiyene yükleniyor vb buna bence kampanya diyemeyiz hocam
hocam ona göre fiyatı artırıp düşürürüm ilerde teşekkürler değerli yorumun için :peepokalp:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,529
Üyeler
174,388
Son üye
volkie1912
Geri