Öneri F/P Air Fryer önerisi

LenKys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,601
Bütçe
3000
şu an alınabilecek en iyi f/p air fryer hangisidir alıcam şimdi
üzerine şu kadwr koy bunu alman çok daha iyi dediğiniz ürün varsa onuda önerebilirsiniz farka değerse onu alırım

Philips markasının tepe modelini aldık kullandık ve sattık
Kesinlikle hijyenik değil tepeye yaglar yapısıyor ve sokup temızlenmıyor
Ayrıca bu paralara mıkrodalga almak daha mantıklı Ben samsung tepe model mıkrodalga aldım Nacızane tavsıyem sen bastan aırfrayer almaktansa mıkrodalga al

Ayrıca bu paralara mıkrodalga almak daha mantıklı Ben samsung tepe model mıkrodalga aldım Nacızane tavsıyem sen bastan aırfrayer almaktansa mıkrodalga al
mikrodalgayı sen al kanka bana airfry lazım ikiside farklı amaçta şeyler bu dediğin laptop çöp kasa al demek gibi bir şey

Airfryer hijyenik değil mikrodalga sağlık için birebir

mikrodalgayı sen al kanka bana airfry lazım ikiside farklı amaçta şeyler bu dediğin laptop çöp kasa al demek gibi bir şey
philip airfrayer sıkayet var ve temizleme sorunları yazıp bir bak en azından o markadan vazgecersın ben mıkkrodalgayı alalı 5 yıl olacak :)

şu an alınabilecek en iyi f/p air fryer hangisidir alıcam şimdi
üzerine şu kadwr koy bunu alman çok daha iyi dediğiniz ürün varsa onuda önerebilirsiniz farka değerse onu alırım
cosori'nin 5.5L modelini kullanıyoruz 3 senedir, memnunuz. ürün güzel de bütçenin yukarısında sanırım.

Geri