MSI pano 100r pz nasıl? Total egsoz dahil 10 fan takılabiliyorSoğutucuda termal macun çıkıyor zaten.
veya![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ferah akvaryum kasa diye bir şey yok. Hava akışı iyi olsun diyorsan mesh almalısın. Ha illa istiyorsan da kasayı fanla doldurman gerek o da felaket gürültü yapar.
bunu aldım benBaşlıkta da belirttiğim gibi içi geniş ferah soğutması iyi akvaryum kasa/işlemci soğutucu kule yada sıvı, thermal macun önerisi lazım.
Geldi mi nasıl
Bahsettiğim bu kötü mü bu hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCzolUfjmGxZOfpLRuCDnm-w8Soğutucuda termal macun çıkıyor zaten.
veya![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ferah akvaryum kasa diye bir şey yok. Hava akışı iyi olsun diyorsan mesh almalısın. Ha illa istiyorsan da kasayı fanla doldurman gerek o da felaket gürültü yapar.
yarın gelir daha kargodaGeldi mi nasıl
nedenBende çok kararsız kaldım
sen görselliği çok seviyon akvaryum al geçÖnü mesh mı alsam yoksa cam mı karar vermekte güçlük çekiyorum
düzgün bir sehpa ya da küçük masa varsa onun üstüne koy kasayı hem altta durursa daha çok toz çekerÖyle valla gerçi kasa yerde duruyor![]()
Sorma su değişirken bir baktım 2 3 ayda toz yumağı oluşmuş her yerinde kasanın cpu soğutucu dahildüzgün bir sehpa ya da küçük masa varsa onun üstüne koy kasayı hem altta durursa daha çok toz çeker