F/P ekran kartı alacağım

04umut76

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,442
Bütçe
20000
arkadaşlar rx590'ı ve rtx 2060'ı 2 ye katlayacak ve vrami 8gb üzeri olması gerekli ve işlemcim r5 5600 1080p de en iyi ekran kartı önerisini istiyorum bütçe konusun da olabildiğince fiyat performans istiyorum

bana amd nvidia intel fark etmiyor önemli olan fiyat performans olması önemli
ben rx5600xt kart ile driver sorunu çekmekten illallah ettim kafayı yiyordum oyun oynayamıyordum o sebeple nvidia geçmiştim bütün sorunlarım ortadan kalkmıştı, bu seride driver sorunu yoksa alabilirsin.

Cidden güzel kart bunu al bence ETS2 de akarız :D

ben rx5600xt kart ile driver sorunu çekmekten illallah ettim kafayı yiyordum oyun oynayamıyordum o sebeple nvidia geçmiştim bütün sorunlarım ortadan kalkmıştı, bu seride driver sorunu yoksa alabilirsin.
ben rx590 var hala kullanıyorum beni çok fazla yormadı tek sorun beta driver ve windows update idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden güzel kart bunu al bence ETS2 de akarız :D
evet şu an hemen alamam ama bütçeyi ayarlayabilirsem yıl başına kadar alırım

navi 10 mimarisi ile 7900 gre bir değilki :D

evet beta driver ve windwos update
kararlı sürücüleri kullanıyordum, sorun yaşadıkça DDU ile sıfırlayıp başka sürücü ile 1-2 hafta daha devam ediyordum sonra o da patlıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri