Öneri F/P Gaming Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
15
27 inç 2K Ips panel bir monitör arıyorum. Curved de olsa tadından yenmez ama fiyat performans daha önemli olduğundan flat monitör de olabilir. 10~12k arası bir şey arıyorum. Güncel olarak Asus TUF VG24VQE monitör kullanıyorum ama arkadaşların zoru ile gittiğim internet kafedeki valorantta ajan seçim ekranında 150fps alan bilgisayardaki monitör bile bundan iyi olunca monitör arayışına girdim. Rahatsız edici ghosting sorunu var (va panel olmasına bağlıyorum ama emin değilim) bunu 2. Ekran yapmayı düşünüyorum. Hem yazılım bölümü okuyorum hemde hikayeli oyunlara merak saldım ondan 27 veya 32 inç monitör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aradığım olsa çok güzel olur ama olmasa da olur özellikler:
Curved, Vesa desteği, hoparlör

Bulduğum birkaç model:

Asus ROG Strix XG27ACS (ve bunun beyaz modeli XG27ACS-W)
Samsung Odyssey G5 G50D
MSI MAG 275QF

Gerekirse diye sistem özelliklerim:
Ryzen 5 7500F
Sapphire Pure RX 7700XT
32GB DDR5 CL 30 6400mhz RAM
2 TB + 1TB Nvme M2 SSD

Asus ROG Strix XG27ACS hiç fena değil alınabilir

Teşekkürler hocam indirim takip edeceğim
Knk senin aradığın özelliklerden buldum anca hdmı sürümü son sürüm seçtim refleks daha iyi olsun diye son sürümde ve bütçen göre bu 2 monitör tek var aralarındaki farklara bak ve seçersin 13.5k olan daha iyi ms refleks ve parlaklık veriyor ama 10k lık olanda işini görür dikkat edersen 13.5k olan 1ms gtg diğeri mprt yani gtg olan çok daha iyi refleks verirsin fps oyunlarında her ikiside 2k 240hz IPS panele sahip şimdiden hayırlı olsun
https://www.epey.com/monitor/karsil...tragear-27gr83q-b_viewsonic-vx2758a-2k-pro-3/

Knk senin aradığın özelliklerden buldum anca hdmı sürümü son sürüm seçtim refleks daha iyi olsun diye son sürümde ve bütçen göre bu 2 monitör tek var aralarındaki farklara bak ve seçersin 13.5k olan daha iyi ms refleks ve parlaklık veriyor ama 10k lık olanda işini görür dikkat edersen 13.5k olan 1ms gtg diğeri mprt yani gtg olan çok daha iyi refleks verirsin fps oyunlarında her ikiside 2k 240hz IPS panele sahip şimdiden hayırlı olsun
https://www.epey.com/monitor/karsil...tragear-27gr83q-b_viewsonic-vx2758a-2k-pro-3/
O gecikmeyi hissedecek kadar profesyonel bir fps oyuncu değilim fiyat performans hangisi daha uygunsa ona bakıyorum ve bi attığın monitör de hoşuma gitti bunlarıda not alıyorum indirime girerlerse değerlendireceğim (gaming gecesinde vs olursa diye bekliyorum)

imzamdaki monitör güzel.o fiyatlara çıkıbiliyorsan alabilirsin.f-p ürünü

10-12k bütçem var demişsin.
1000073699.jpg
Bunları görünce öyle dedim hocam kusura bakmayın 😅

elimde 0 gibi 2 k 27 inç 165 hz lg var pivot özelliki 7000 tl ye bırakırım sana

Geri