Abdullah Işık
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Profesyonel anlamda oynamasamda ciddi anlamda fps oyunu oynuyorum fikirlerinizi bekliyorum . 
Olabilcek en uygun fiyatta 500 600 ü geçmesini istemiyorum ama daha ucuzu varsa daha ucuzu olması tercihimdir .Bütçe ?
pugio 2 mi basilisk x mi yoksa g305 mi sence ?![]()
Corsair Ironclaw RGB Wireless CH-9317011-EU Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Ironclaw RGB Wireless CH-9317011-EU Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Ironclaw RGB Wireless CH-9317011-EU Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 9.836,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus ROG Pugio II RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Pugio II RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Pugio II RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İkiside iyidirpugio 2 mi basilisk x mi