Neler Yeni

F/P Kaliteli Gaming Kulaklık

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Bütçe
1500
Max 1.5k tl verebilirim. Teknosa, vatan, mediamarkt olsa daha iyi olmazsada amazondan veya başka yerden güvenilir iyi bir yerden alabilirim. Usb girişli olması daha iyi olur çünkü nerden takarsam takayım pc ye kulaklığımın mikrofonunu görmüyor. Ayırıcı da kullandım olmadı aygıtlara baktım olmadı. Önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçe biraz daha artabilir. Kablolu olsun. Amacım video izlemek, hikayeli oyunlarda zevkle dinlemek ve çok iyi şekilde ses kasmak.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Max 1.5k TL verebilirim. Teknosa, vatan, mediamarkt olsa daha iyi olmazsada amazondan veya başka yerden güvenilir iyi bir yerden alabilirim. Usb girişli olması daha iyi olur çünkü nerden takarsam takayım pc ye kulaklığımın mikrofonunu görmüyor. Ayırıcı da kullandım olmadı aygıtlara baktım olmadı. Önerilerinizi bekliyorum.
Mikrofonu boğuk ses alsada ses kalitesi iyi James Donkey 712 https://www.incehesap.com/james-donkey-712-gaming-kulaklik-fiyati-39980/?ref=akakce&v=1.46.8 https://www.trendyol.com/rampage/dr...ncu-kulakligi-profesyonel-kulaklik-p-39194975 https://www.trendyol.com/rampage/r3...V_ENBAh3X7gv7EAAYASAAEgKfxvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.trendyol.com/gamepower/...V7YpoCR3ziwW5EAAYASAAEgI8-fD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.trendyol.com/gamepower/...VDVFBAh1eiQBhEAAYASAAEgJMLvD_BwE&gclsrc=aw.ds https://www.trendyol.com/gamepower/warlord-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-p-3813452

Son düzenleme:

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem mikrofon hem kulaklık çalışır değil mi taksam bilgisayara?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhangi birini alsam çalışır değil mi mikrofonuda kullanabilirim?

Max 1.5k TL verebilirim. Teknosa, vatan, mediamarkt olsa daha iyi olmazsada amazondan veya başka yerden güvenilir iyi bir yerden alabilirim. Usb girişli olması daha iyi olur çünkü nerden takarsam takayım pc ye kulaklığımın mikrofonunu görmüyor. Ayırıcı da kullandım olmadı aygıtlara baktım olmadı. Önerilerinizi bekliyorum. Duruma göre bütçe biraz daha artabilir. Kablolu olsun. Amacım video izlemek, hikayeli oyunlarda zevkle dinlemek ve çok iyi şekilde ses kasmak.
Ha bide rampage var baya, problem olmaz demi? Herkes rampage alınmaz problemli kalitesiz vb diyor ondan çok çok uzağım. Problem yoksa kullanırım sorun yok.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ha bide rampage var baya, problem olmaz demi? Herkes rampage alınmaz problemli kalitesiz vb diyor ondan çok çok uzağım. Problem yoksa kullanırım sorun yok.
Bir ara herkes belediye dağıtmış gibi Drop Plus kullanıyordu. Drop Plus Çoğu kulaklığı 5'e katlar öyle söyleyeyim.
Normal bir bilgisayarda çalışması lazım sizin ne probleminiz var bilmiyorum jacklarınız gittiyse ürünler de USB üzerinden mikrofonunu çalıştırıyorsa bir problem olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu

USB olduğu için rahatlıkla çalışır ve Rampage fason yani ürünleri kendinin olmadığı için o kadar kötü laf yiyor yoksa bu teknolojidir tamamen şans işi benim 3 yıl kullandığımı başka biri 1 yıl sorunsuz kullanamaz bunu bilemeyiz ama Rampage mouse,kulaklık kullandım herhangi sorun yaşamadım sattığım kulaklık Rampage Raptor idi çok memnundum birkaç seneden fazla kullandım kablosuza geçmek için sattım sadece ped derileri soyulmuştu bende komple soyup rahatça kullanmıştım.

Hocam hiç razer çıkmaz mı?
Baktığım kadarıyla JAK girişli model var ondan eklemedim

Son düzenleme:

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir ara herkes belediye dağıtmış gibi Drop Plus kullanıyordu. Drop Plus Çoğu kulaklığı 5'e katlar öyle söyleyeyim.

Normal bir bilgisayarda çalışması lazım sizin ne probleminiz var bilmiyorum jacklarınız gittiyse ürünler de USB üzerinden mikrofonunu çalıştırıyorsa bir problem olmaz.
Hocam anakart girişini denedim kasa üstündeki girişleri denedim olmadı. Kulaklığım mikrofonlu, 3.5mm girişi var dediğim yerlere taktım ama ses geliyor fakat sesim gitmiyor. Problemim bu. Drop Plus? İlk defa duydum hocam.

USB olduğu için rahatlıkla çalışır ve Rampage fason yani ürünleri kendinin olmadığı için o kadar kötü laf yiyor yoksa bu teknolojidir tamamen şans işi benim 3 yıl kullandığımı başka biri 1 yıl sorunsuz kullanamaz bunu bilemeyiz ama Rampage mouse,kulaklık kullandım herhangi sorun yaşamadım sattığım kulaklık Rampage Raptor idi çok memnundum birkaç seneden fazla kullandım kablosuza geçmek için sattım sadece ped derileri soyulmuştu bende komple soyup rahatça kullanmıştım.

Baktığım kadarıyla JAK girişli model var ondan eklemedim
Peki yazdığım sorunum, USB de olmaz demi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali-Aydoğdu
Hocam anakart girişini denedim kasa üstündeki girişleri denedim olmadı. Kulaklığım mikrofonlu, 3.5mm girişi var dediğim yerlere taktım ama ses geliyor fakat sesim gitmiyor. Problemim bu. Drop Plus? İlk defa duydum hocam.

Peki yazdığım sorunum, USB de olmaz demi?
Bilgisayar kulaklığı USB üzerinden algıladığı için sorun olmaz ses kartı yâni 3.5mm bağlantıları direkt bilgisayara bağlanıyor olsaydı sorun yaşardınız sorununuzdan kaynaklı hep USB bağlantıyla bağlananları seçtim.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Bilgisayar kulaklığı USB üzerinden algıladığı için sorun olmaz ses kartı yâni 3.5mm bağlantıları direkt bilgisayara bağlanıyor olsaydı sorun yaşardınız sorununuzdan kaynaklı hep USB bağlantıyla bağlananları seçtim.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,311
Son üye