Knnmw
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,363
- İsim
- Kaan
yanlış anlaşıldım galiba forum kuralları adlı bir konu far yaniforumun kuralları olduğunu bende biliyorum saygısızlık veya argo küfür kullanmadım hiç ve yazılı şekilde caps kullanmak yasak diye bir şey gormedim hiç bu benim suçum değil yani bundan sonra dikkat edicegimi söyledim zaten ben forumdakilerin hoşlanmadığını az önce başka bir konudan okudum ve dikkat etneye karar verdim zaten saygılar
Forumda Konu Açarken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Selamlar dostlar. Forumda konu kirliliğini engellemek ve genel anlaşılırlığı yükseltmek adına konularınızı açarken başlığınızı içeriği açıklayacak şekilde detaylandırın, örneğin "BU" yazmak yerine modelin adını yazın. Aynı uyarımız forumdaki normal mesajlar için de geçerli. Mesajlarınızın...
donanimarsivi.com
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.
donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartına yapmayacaksın,t6 ultrayı aldığında @RevDeisDou ile oc yapmayı denersiniz ve t6 ultra güçlü bir soğutucu olduğu için yakma gibi bir lüksün yok ama kasayı seçtiğinde kasanın te ultrayı desteklediğindfen emin olman lazım konu açıp bunu sorabilirsin kasama t6 ultra sığar mı diye kasa olarak önerim dar diamond pro mesh ve içine t6 ultra sığıyor.forumun kuralları olduğunu bende biliyorum saygısızlık veya argo küfür kullanmadım hiç ve yazılı şekilde caps kullanmak yasak diye bir şey gormedim hiç bu benim suçum değil yani bundan sonra dikkat edicegimi söyledim zaten ben forumdakilerin hoşlanmadığını az önce başka bir konudan okudum ve dikkat etneye karar verdim zaten saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
oc yapmayı bilmiyorum bu ilk kasalı PC'm olucak parçaları yakarsın diyorlar. t6 fanmı yani ?