Pycoue
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 897
Ilk olarak nasil davranacagini ogren ondan sonra elestirirsinahlaksız
Ilk olarak nasil davranacagini ogren ondan sonra elestirirsinahlaksız
500 lilık fp var. 3000 lik fp var. FP en ucuz demek değil.F/P ne demek oluyor
öyle mi olmuş paşam?Ilk olarak nasil davranacagini ogren ondan sonra elestirirsin
zeka geriliğin mi var. fiyat yazmıyorsun. bende 3.500 lük fp attım alabiliyorsan al.evet bak kendin açıkladın f/p sınır eklemiyor yani
Ya kankacım anlamıyorsun galiba adamlar burada tavsiye edebilecekleri ürün sayısını azaltmak için tahmini bütçe soruyor hala f/p diyorsun.evet bak kendin açıkladın f/p sınır eklemiyor yani
knk konuyu terket zaten velet olduğun bundan belli oluyor ben klave önerisine herhangi bir şey yazmadımzeka geriliğin mi var. fiyat yazmıyorsun. bende 3.500 lük fp attım alabiliyorsan al.
herhangi bir bütçe yokYa kankacım anlamıyorsun galiba adamlar burada tavsiye edebilecekleri ürün sayısını azaltmak için tahmini bütçe soruyor hala f/p diyorsun.
sen anlımıyorsun sanırsam bütçe yok diyorum boş laf yapıyorsun yazı yazmak için yazmayın tekrar etmicemYa kankacım anlamıyorsun galiba adamlar burada tavsiye edebilecekleri ürün sayısını azaltmak için tahmini bütçe soruyor hala f/p diyorsun.
Sağol![]()
Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF K3 AURA Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Huntsman Tournament Edition US Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Huntsman Tournament Edition US Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Huntsman Tournament Edition US Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 32.682,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG alabilirsin gayet güzel klavye k3te biraz pahalı ama o da güzeldir.Sağol
Razer Huntsman Tournament Edition
Öbür klavyelere göre ne farkı var
Rk61Klavyeleler hakkında bilgim yok önerebilceğiniz güzel bi klavye varsa önerebilirseniz çok iyi olur.
Fiyat performans gel be