1500 ü geçemem maalesef broXPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
o zaman dandirik rampagelerden başka care yok bu paraya alınacak en f/p ürün bu biraz daha koyup bunu almanızı tavsiye ederim1500 ü geçemem maalesef bro
+1o zaman dandirik rampagelerden başka care yok bu paraya alınacak en f/p ürün bu biraz daha koyup bunu almanızı tavsiye ederim
yılbaşından sonra fiyatlar ne oluro zaman dandirik rampagelerden başka care yok bu paraya alınacak en f/p ürün bu biraz daha koyup bunu almanızı tavsiye ederim
yükselir hocamyılbaşından sonra fiyatlar ne olur
bende kullanıyorum eğer başka klavye yoksa alınmaz uzun kullanımda muhtemelen sorun çıkarırkullanıyorum memnunumVOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VOOKA Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
aşırı yükseliş yaşarmı yoksa %10 gibimiyükselir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende kullanıyorum eğer başka klavye yoksa alınmaz uzun kullanımda muhtemelen sorun çıkarır
bellli olmaz ama hissiyatı boyutu rgbsi görünüşü rampage gibi markaların 1000tlliklerfine bin basaryükselir hocam
bende kullanıyorum eğer başka klavye yoksa alınmaz uzun kullanımda muhtemelen sorun çıkarır
bu ülkede belli olmaz ama sen risk etmeaşırı yükseliş yaşarmı yoksa %10 gibimi
kura bağlı ama yükselede bilir enflasyon çok yüksek seviyede iken bir şey diyemeyizaşırı yükseliş yaşarmı yoksa %10 gibimi
yok hocam kalite olarak vasatın altı diyebilirim uzun kullanımda illa sorun çıkaracaktırbellli olmaz ama hissiyatı boyutu rgbsi görünüşü rampage gibi markaların 1000tlliklerfine bin basar
bu ülkede belli olmaz ama sen risk etme
kasım indirimlerinden bul bitane yapıştır
2 sene götürsün yeter baya ucuza aldım zatenkura bağlı ama yükselede bilir enflasyon çok yüksek seviyede iken bir şey diyemeyiz
yok hocam kalite olarak vasatın altı diyebilirim uzun kullanımda illa sorun çıkaracaktır
orası şansa kalıyor hocam2 sene götürsün yeter baya ucuza aldım zaten