Ben Türksit M3 aldım zamanında hala kullanıyorum 350 ye aldım şuan 1k olmuşMesela var mı tavsiye? Hoşuma giderse paraya kıyabilirim.
Dostum oturduğun şehirde ofis malzemeleri satan bir dükkan vardır illaki bi oralara bak bazen oradaki fiyatlar internetten uygun oluyor ve eğer satıcıyla anlaşırsan pazarlık yapabilirsen dahada uyguna gelir fiyatıArkadaşlar uygun fiyatlı ofis koltuğu, oyuncu koltuğu her ne diyorsanız ismine var mı tavsiyeniz? Oyuncu koltuğu çok pahalı, yok mu uygun fiyatlı iyi koltuklar? Mümkünse 1000 lirayı geçmesin. Letgo, sarı site gibi yerlerde bile pahalı.
Bir yere sordum 1500 lira dedi dandik bir koltuğa.Dostum oturduğun şehirde ofis malzemeleri satan bir dükkan vardır illaki bi oralara bak bazen oradaki fiyatlar internetten uygun oluyor ve eğer satıcıyla anlaşırsan pazarlık yapabilirsen dahada uyguna gelir fiyatı
600 lira civarına ofis koltukları var onlardan al ama yorumlarına bak mutlaka. Trendyol vs bulabilirsinBir yere sordum 1500 lira dedi dandik bir koltuğa.
Rx6600 6599 tl olmuş bakın derim biri benim yerime konu açsınArkadaşlar uygun fiyatlı ofis koltuğu, oyuncu koltuğu her ne diyorsanız ismine var mı tavsiyeniz? Oyuncu koltuğu çok pahalı, yok mu uygun fiyatlı iyi koltuklar? Mümkünse 1000 lirayı geçmesin. Letgo, sarı site gibi yerlerde bile pahalı.
Bakıyorum arada ama düzgün bir şey denk gelmedi daha. Dolap uygulamasında 1000-1500 civarlarına rampage var onlar nasıldır bilmiyorum.600 lira civarına ofis koltukları var onlardan al ama yorumlarına bak mutlaka. Trendyol vs bulabilirsin
Anlamadım hocam.Rx6600 6599 TL olmuş bakın derim biri benim yerime konu açsın
İzmir konakta 1500 tl ye güzel koltuklar var pazarlıkla 1250 indirilirBir yere sordum 1500 lira dedi dandik bir koltuğa.
Link at bana ben açıyumRx6600 6599 TL olmuş bakın derim biri benim yerime konu açsın
İzmir konakta 1500 TL ye güzel koltuklar var pazarlıkla 1250 indirilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link at bana ben açıyum