Neler Yeni

F/P KRALI SİSTEM CUMARTESİ GELİYOR

JSezar

80+ Silver

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_

şu olduğunu düşünüyorum.işlemci 7500f olur muhtemelen.fiyat 30k.
3 ihtimal var. kesin ventus 2x black zaten. ya ti 16/8 ya da düz 4060 ama bana düz 4060 gibi hisettirdi

JSezar

80+ Silver
3 ihtimal var. kesin ventus 2x black zaten. ya ti 16/8 ya da düz 4060 ama bana düz 4060 gibi hisettirdi
bence 4070 olacak.modart ta buna benzer bir sistem inceledi.buna benzer bir sistem bekliyorum.

RTX F/P Kralı Sistem cumartesi geliyormuş.
Beyler paketi hırpalanmış bı kart. Daha önce incelemelerinde masaya atarken istediği gibi olmuyor tekrar tekrar atıyor bazı ürünleri. Bu yaptığını MSI hangi karta yaptı acaba varmı aramızda müneccimler.

koskax

80+
Mağaza stoğu ayıracağını söylemişti bunu hesaba katarsan vatan ya da itopyadan geleceğini düşünüyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Beyler paketi hırpalanmış bı kart. Daha önce incelemelerinde masaya atarken istediği gibi olmuyor tekrar tekrar atıyor bazı ürünleri. Bu yaptığını MSI hangi karta yaptı acaba varmı aramızda müneccimler.
Knk yapma böyle , deli olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağaza stoğu ayıracağını söylemişti bunu hesaba katarsan vatan ya da itopyadan geleceğini düşünüyorum.
Bence vatandan. Geçende pc hocasına güzel sistem yapmışlardı. Vatan belli ki bizim kitleyi kendisine çekmeye çalışıyor. Bizim onların ne kadar pahalı olduğunu farkettiğimizi farketmişler...

Knk yapma böyle , deli olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence vatandan. Geçende pc hocasına güzel sistem yapmışlardı. Vatan belli ki bizim kitleyi kendisine çekmeye çalışıyor. Bizim onların ne kadar pahalı olduğunu farkettiğimizi farketmişler...
PAİDNFKSKEJRJFBSNKEMRDN. ne yapalım hocam almasak bile ne gelicegini çok merak merak ediyor insan.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
MAĞAZA TAHMİNİ LUTFEN!
@Abdullah Hacıgül
Abi babamı vatana yolladiydim
ben itopyadaydim Cumartesi durum ne olur acaba babam vatanda beklese ben itopyada beklesem alabilir miyiz lutfen bir açıklama gelsin
İnternete özel olmuyor mu ? Bence internetde hazırda olun

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Top Bottom