Leaden_Viever
80+ Bronze
Emel Sayınkartın emesay olduğunu doğrulayan arkadaşlara teşekkürler
Emel Sayınkartın emesay olduğunu doğrulayan arkadaşlara teşekkürler
Haklısınız o ihtimallaride değerlendirdim sayılır fakat internette hiç şansımın olacağını zannetmiyorumGençer gaming gelirse Yalova’ya gidicek halin yok o yüzden internete beklemek iyidir gibi ama ikisindede beklemek dha iyi
abdullah abi daha kahvaltısını yapmadan sistemi paylaşırsa evet oluritopyaya sabah 9 gibi gitsem yeterlimi geçmi olur ankara
sıra olur diye dedim önlerden yer kapmak lazım gerçi belli değil ama şansı zorlamak lazım sabah 9 akşam 6abdullah abi daha kahvaltısını yapmadan sistemi paylaşırsa evet olur
Mağaza stoklarının ben öyle bir anda biteceğini sanmıyorumsıra olur diye dedim önlerden yer kapmak lazım gerçi belli değil ama şansı zorlamak lazım sabah 9 akşam 6
4060 ti ?Arkadaşlar birazcık kutu hakkında araştırmayla kart %100 4060. Benim gibi 4070 zannedip umutlananlar umutlanmasın.
Onu bilmiyorum ama kart 4060 veya ti. Bence 16gb ti versiyonudur. Durun biraz daha bakicam4060 ti ?
4060ti olsun yav 4060 kurtarmazOnu bilmiyorum ama kart 4060 veya ti. Bence 16gb ti versiyonudur. Durun biraz daha bakicam
Bilmiyorum hocam onu bulamadım.4060ti olsun yav 4060 kurtarmaz
@Abdullah HacıgülKart 4060.Abdulah abinin RTX 4060 8GB BÜYÜK BİR TEHLİKE Mİ? YOKSA ALINIR MI? adlı videosunun 4, saniyesinde kutunun arkası ters bir şekilde gösteriliyor çevirince ise hikayedeki kutu ile birebir aynı olduğu görülüyor. İyi forumlar