Neler Yeni

F/p kulaklık 2.5k 3k arası

Veeqp

80+
Reaksiyon skoru
15
çoğunlukla fps oyunları oynuyorum evim biraz sesli olduğundan mikrofonu gürültü engelleme okursa muhteşem olur kablolu kablosuz fark etmez fakat kablolularda daha iyi mikrofon performansı olduğundan kablolu daha iyi olur kumaş ped varsa bütçeyi 3.5 da olabilir fakat daha yükseği olmaz

cloud 3 kablolu

çoğunlukla fps oyunları oynuyorum evim biraz sesli olduğundan mikrofonu gürültü engelleme okursa muhteşem olur kablolu kablosuz fark etmez fakat kablolularda daha iyi mikrofon performansı olduğundan kablolu daha iyi olur kumaş ped varsa bütçeyi 3.5 da olabilir fakat daha yükseği olmaz
cloud 3 candır bu fiyatlarda.

Hocam çok uğraştırmıyormu cloud 3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kulakligin baz hali biraz bok gibi o dogru ama 1-2 gun ayarlariyla ugrasip eq falan yaparsan cok iyi oluyor

Cloud 3 yerine Nova 3 alternatif ancak fiyatı daha yüksek. 3.5k fiyata satılmıştı, banka kampanyasıyla alınabilir keza Cloud 3 de alınabilir bu şekilde. Cloud 3, Amazon'dan alınıp denenebilir.

Cloud 3 yerine Nova 3 alternatif ancak fiyatı daha yüksek. 3.5k fiyata satılmıştı, banka kampanyasıyla alınabilir keza Cloud 3 de alınabilir bu şekilde. Cloud 3, Amazon'dan alınıp denenebilir.
kulakligin baz hali biraz bok gibi o dogru ama 1-2 gun ayarlariyla ugrasip eq falan yaparsan cok iyi oluyor
cloud 3 candır bu fiyatlarda.
bazilari fifine h6 da diyor o nasil sizce bide havit veya gamepower falan

bazilari fifine h6 da diyor o nasil sizce bide havit veya gamepower falan
Havit ve Gamepower bu bütçeler için düşük kalıyor, Fifine ürünleri de bir yerde övülüyor ancak bir yerde de tam tersi, durumu tam net değil. Performansı belli bir raddede olan modelleri almak daha iyi olur.

Havit ve Gamepower bu bütçeler için düşük kalıyor, Fifine ürünleri de bir yerde övülüyor ancak bir yerde de tam tersi, durumu tam net değil. Performansı belli bir raddede olan modelleri almak daha iyi olur.
fifine soven bi kisi gormedimde cloud 3 e vaya kisi salliodu ama

fifine soven bi kisi gormedimde cloud 3 e vaya kisi salliodu ama
Hem markanın el değişmesi hem de önceki seriye göre olan kalite farkı buna sebep oluyor, Cloud 2 kadar performansı yok deniyor genel olarak ancak kötü değil. Cloud 3 yerine de farklı ve mantıklı alternatif yok şu an da bu bütçelerde. Fifine durumuysa denemeye göre anlaşılır, memnun olan kullanıcılar daha fazla ancak kullanım oranı da daha düşük tabii.

Hocam ben uzun süredir bilgisayar için satılan kulaklıkları almayı bıraktım.
İlk başta anker q30 alıp ub500 bluetooth aparatıyla onu kullanıyordum ve fps oyunlarında dahi hiç bir sorun çekmeden pc de uzun süre kullandım o kulaklığı, sonrasında yanlışlıkla kırıldı.
Şimdi ise q21i nc modelini kullanıyorum ve bu kulaklıklar bence masaüstü kulaklıklarından daha iyi

Hocam ben uzun süredir bilgisayar için satılan kulaklıkları almayı bıraktım.
İlk başta anker q30 alıp ub500 bluetooth aparatıyla onu kullanıyordum ve fps oyunlarında dahi hiç bir sorun çekmeden pc de uzun süre kullandım o kulaklığı, sonrasında yanlışlıkla kırıldı.
Şimdi ise q21i nc modelini kullanıyorum ve bu kulaklıklar bence masaüstü kulaklıklarından daha iyi
hocam iem kulaklik dusunmuyorum ya nefret ediyorumda kulakici kulakliklardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,173
Üyeler
173,469
Son üye
Daimoonster
Geri