Bütçeyi tahmin ediyorum...F/P olarak 7.1 ve mikrofonlu kulaklığıa ihtiyacım daha çok oyun ağırlıklı kullanacağım bildiğiniz önerdiğiniz kulaklık var mı?
Yani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarındaBütçeyi tahmin ediyorum...
Gamepower medusa olabilir bende aynısını kullanıyorum şarkı ve oyun açısından gayet güzelF/P olarak 7.1 ve mikrofonlu kulaklığıa ihtiyacım daha çok oyun ağırlıklı kullanacağım bildiğiniz önerdiğiniz kulaklık var mı?
Teşekkür ederimRampage drop plus ı herkes çok öneriyordu iyi olabilir
Rampage ComfortYani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarında
Bu akşam gaming gecesini bekleyin çok kaliteli ürünler büyük indirimlere geliyor genelde.(incehesap saat:22:00)Yani 50 100 liralık değil evet çokta bütçe ayırmak istemiyorum askere kadar beni idare edicek bir kulaklık arıyorum 200 250 TL civarında
Kulakta terletme vs oluyor muGamepower medusa olabilir bende aynısını kullanıyorum şarkı ve oyun açısından gayet güzel![]()
Bazıları pek memnun kalmıyor bozuk geliyor vs diyorlarG
Bu akşam gaming gecesini bekleyin çok kaliteli ürünler büyük indirimlere geliyor genelde.(incehesap saat:22:00)
Tamamdır teşekkür ederim bakıcam şimdiRampage Comfort
medusa onermemKulakta terletme vs oluyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazıları pek memnun kalmıyor bozuk geliyor vs diyorlar