Öneri F/P Kulaklık önerisi.

vSAPLANTI

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
500
Abdullah'a instagramdan çok msj attım ama dönüş olmadı ne yazık ki. Bir fiyat performans kulaklığı arıyorum bilgisi olan var mıdır yada indirimde şu kulaklık f/p açısından güzel diyen. Bütçe 400-500 TL arası bi bütçe. Steelseries arctis 5 e baktım çok güzel kulaklık ama 1000 lira bandında. Yardımcı olabilecek var mı ? Ulaşabilen olursa yeni bi anlaşma sağlanabilir mi Abdullah bizler için indirim alabilir mi markalardan ? Açmak zorunda kaldım diğer konuya dönüş yapılmadı.

Arctis 5 fiyatını haketmiyor alınmaz.
Bunu al;

İncelemesini izliyorum şu an kanaldan. Çok fazla önerilmemişti bu mihawk tarzı kulaklıklar önerilmişti. Normalde yaklaşık 2.5 3 senedir sn rw1 kullanıyorum artık kafamı ağrıtmaya başladı suni derisi öldü tabiri caizse. Ses kalitesi muazzam ama artık üretimi yok diye biliyorum kulaklarım çok acıyo şu an. :)

Bütçeniz biraz artırırsan bu

artıramazsan bunlar

corsair void elite'e hiç bulaşma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair HS60 PRO almaya karar verirsen itopyadan almayı tercih etmen iyi olur, trendyoldaki satıcının yorumları iyi değil

İncelemesini izliyorum şu an kanaldan. Çok fazla önerilmemişti bu mihawk tarzı kulaklıklar önerilmişti. Normalde yaklaşık 2.5 3 senedir sn rw1 kullanıyorum artık kafamı ağrıtmaya başladı suni derisi öldü tabiri caizse. Ses kalitesi muazzam ama artık üretimi yok diye biliyorum kulaklarım çok acıyo şu an. :)
HS60 Pro, Mihawk'tan çok daha iyidir hocam.

HS60 Pro, Mihawk'tan çok daha iyidir hocam.
Kanaldan izledim de Abdullah'ın da dediği gibi mikrofon beklentinin altında sn rw1 çok çok daha iyiydi aslında kulaklığımın bi sorunu yok ancak dediğim gibi kulaklarımı acıtmaya başladı.

artıramazsan bunlar

Corsair HS60 PRO almaya karar verirsen itopyadan almayı tercih etmen iyi olur, trendyoldaki satıcının yorumları iyi değil
Bütçeyi de maximum 600 e kadar zorlayabilirim zaten hocam malum bayram arefesi. void eliteye hiç bakmadım. kraken tournamenti bi araştırayım hoşuma giderse almayı düşünebilirim. Teşekkürler

kankam selamlar krakeni aldım ama driverinda sıkıntılar yaşıyorum malum ingiliççe :D driver konusunda discord yada başka uygulama ile birlikte kurcalayabilir miyiz eski kulaklığım olan snrw1 performansını alamıyorum sesler çok boğuk yada anlaşılmaz geliyor fps oyunlarında yardımcı olabilecek misin ?

artıramazsan bunlar

aldım kankam maalesef ama memnun değilim şu anlık belki de kullanamadığım içindir ama sağol yine de.

Geri