🔥İndirim F/P MageGee Klavye İndirimleri

Gamepower ve Rampage markalarına inanılmaz bir önyargım var hani isterse baya ucuz olsun çok özelliği olsun veremem gibi. Furylevel markasını da youtuber çok iyi pohpohlamıştı zamanında ordan özenip de almıştım. Şimdilerde tek sıcak baktığım klavye markaları Ajazz,Akko,MagGee bunlarda hem uygun hem dolu özellik diye yoksa para olsa tabi isterim Razer,Steelseries,Glorious
Gamepower ürünlerini düzenli olarak kullanan biri olarak bu güne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Yerinizde olsam bi gamepower ürünü ile başlarım serüvene ve önyargınızın kırılacağına da eminim

Gamepower ürünlerini düzenli olarak kullanan biri olarak bu güne kadar herhangi bir sorun yaşamadım hocam. Yerinizde olsam bi gamepower ürünü ile başlarım serüvene ve önyargınızın kırılacağına da eminim
Bir gün ekipman lazım olursa aklımda bulunsun hocam. Şimdilik Ajazz dan Ak680Max He alıcam büyük ihtimalle daha iyi seçenek varsa önerilere açığım. (F/p ürünü, F tuşları ve yön tuşları olan bi klavye)

Bir gün ekipman lazım olursa aklımda bulunsun hocam. Şimdilik Ajazz dan Ak680Max He alıcam büyük ihtimalle daha iyi seçenek varsa önerilere açığım. (F/p ürünü, F tuşları ve yön tuşları olan bi klavye)
MageGee'leri de deneyebilirsin hocam, tahminimce lansman ürünü oldukları için bu kadar ucuzlar, gelecekte bu kadar ucuz olmayabililrler. Amazon amerikanın en çok satan klavyeleri bunlar

Türkçe Q düzen denmiş ama hiç fotoğraf koyulmamış. Iso ve Türkçe düzen ise iki modeli de alacağım. @İncehesap

MageGee'leri de deneyebilirsin hocam, tahminimce lansman ürünü oldukları için bu kadar ucuzlar, gelecekte bu kadar ucuz olmayabililrler. Amazon amerikanın en çok satan klavyeleri bunlar
SYK81 modelini düşündüm bu Ajazzdan iyidir yani hocam? Mekanik bunlar galiba bir de 200tl indirim yandexten 3 gün beklesem kaçar mı acaba kampanya

SYK81 modelini düşündüm bu Ajazzdan iyidir yani hocam? Mekanik bunlar galiba bir de 200tl indirim yandexten 3 gün beklesem kaçar mı acaba kampanya
Kaçabilir hocam hiç belli olmaz, 200₺ indirim derken üründen olma sonra :)

Bir de 30 dk içinde sipariş vericem yarın gelmesi için hepsiburada da satıcı incehesap 1750₺ den satılıyor almak isteyen arkadaşlar inceleyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi siyah rengi

Siparişi verdim bakalım hayırlısı olsun. Yarın gelince tekrar yazarım.
IMG_5349.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,489
Üyeler
184,463
Son üye
ahmetckr06
Geri