salatalık turşusu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 413
Arkadaşlar şu an kullandığım mouse allaha emanet gidiyor, titremeye falan başladı. Şöyle uygun fiyatlı f/p güzel bi mouse önerebilir misiniz acaba?
bütçe ne kadar ?Arkadaşlar şu an kullandığım mouse allaha emanet gidiyor, titremeye falan başladı. Şöyle uygun fiyatlı f/p güzel bi mouse önerebilir misiniz acaba?
1000 TL ye de mouse var 30 TL ye de var bütçe belirtmelisiniz.
200 lira diyelim, ama 210 220 liraya çok güzel bir şey varsa da olur.bütçe ne kadar ?
ben monster pusat v6 kullanıyorum zamanında 140 tl ye almıştım memnunum ama tabii ki bu kişisel düşüncem bu fiyata bu mouseden daha iyileri vardır illaki g102 de bakabilirsin200 lira diyelim, ama 210 220 liraya çok güzel bir şey varsa da olur.
200 lira diyelim, ama 210 220 liraya çok güzel bir şey varsa da olur.
m5 kullanıyorum yanında mousepad ile 180tl ye almıştım. Alınabilir.200 lira diyelim, ama 210 220 liraya çok güzel bir şey varsa da olur.
2. el temiz zowie ler oluyor onlara bakmanı öneririm 250tl ye ec1-a almıştım .Arkadaşlar şu an kullandığım mouse allaha emanet gidiyor, titremeye falan başladı. Şöyle uygun fiyatlı f/p güzel bi mouse önerebilir misiniz acaba?
Razer Deathadder V2,Logitech G102Arkadaşlar şu an kullandığım mouse allaha emanet gidiyor, titremeye falan başladı. Şöyle uygun fiyatlı f/p güzel bi mouse önerebilir misiniz acaba?