Neler Yeni

Yardım F/P Oyuncu koltuğu önerisi lazım

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sancak küçük bir model koltuk alırken fiyata bakılmaz, sana uyuyor mu ona bakacaksın ve Servisi var mı bu ikisi önemli. Servisi olan iyi bir marka bulacaksın kendine uygun olanı seçip alacaksın paran yoksa da fason mal almayıp paranı biriktirmeye bak.
hocam param var ancak bu kadar yüksek bir paraları hak ediyor mu emin değilim, o yüzden f/p arıyorum. HAWK güzel diye biliyorum ama daha geçen ay 2.200₺ ydi amazon indirimlerinde keşke alsaydım şimdi 2.700 vermek istiyor muyum emin değilim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam param var ancak bu kadar yüksek bir paraları hak ediyor mu emin değilim, o yüzden f/p arıyorum. HAWK güzel diye biliyorum ama daha geçen ay 2.200₺ ydi amazon indirimlerinde keşke alsaydım şimdi 2.700 vermek istiyor muyum emin değilim.
Hawk grupta çok öneriliyor ama yukarıda ki arkadaş gibi aslında kimse olaya hakim değil. Düğün sandalyesine oturan adamlar Hawk`a geçince ooo ne Koltukmuş diyor. Der tabi diğer koltuklardan haberi yok. Yukarıdaki arkadaş sancağa rahat demiş, hiç de rahat değil. Tabureden geçersen sancağa rahat gelir tabii ki de. Gelelim parasına. Ürün olarak hiçbiri parasını haketmiyor. Parasını haketmesini sağlayan şey servisidir. Ben İzmir`de oturuyorum. Burada XDrive bayisi eski koltukçu, bir sorun olduğunda tak geliyor sorunu hallediyor. Koltuk işinde servis önemli Hawk aldın diyelim 1 sene sonra mekanizması bozuldu servisi yok ne yapacan, iade başka seçeneğin yok. 2700 Tl iade edecekler o zaman koltuk olacak 4K. Ne anladım o işten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom