F/P Pc için Gamepad önerisi

Clows

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim

ps4 kolu alabilirsin byöztek en iyi muadil kol bende msi gc20v2 yerine kablosuz kullanmak için aldım çok kaliteli

markanın iç donanımı çok iyi
3 tane kol attınız reisler ikinizede soruyorum sizce hangisini alıyım direkt çekicem ben çok anlamıyorumda o yüzden uğraştırıyorum sizi kusuruma bakmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide beyler benim pcde bluetooth yok kablolu yada usb ile bağlayabiliyor muyum bunları

Son düzenleme:
3 tane kol attınız reisler ikinizede soruyorum sizce hangisini alıyım direkt çekicem ben çok anlamıyorumda o yüzden uğraştırıyorum sizi kusuruma bakmayın

bide beyler benim pcde bluetooth yok kablolu yada usb ile bağlayabiliyor muyum bunları
micro usb ile evet

satıcının yorumlarına bakmanız daha iyi olur hangisi kafanıza yatarsa ama arkadaşın attığı linkten alabilirsiniz. kablonuzun da veri aktardığından emin olun sadece şarj kablosu olursa bilgisayar görmez

içinden çıkıyor mu peki reis yoksa ayrıca almam gerekiyor mu
çok kısa 30cm fln çıkıyor micro usb kablo telefon şarj aletlerininkide olur eski samsung şarj aleti olarak geçer

çok kısa 30cm fln çıkıyor micro usb kablo telefon şarj aletlerininkide olur eski samsung şarj aleti olarak geçer
peki kral çok başını ağrıttım kusura bakmada direkt çöp olmaz değil mi kol bide sence diğer arkadaşın attığı linklerdeki ürünler mi yoksa senin attığını mı alıyım

peki kral çok başını ağrıttım kusura bakmada direkt çöp olmaz değil mi kol bide sence diğer arkadaşın attığı linklerdeki ürünler mi yoksa senin attığını mı alıyım
Yada xbox tarzı daha iyi bu dediğin bir ürün var mı acaba

yine maksimum 1200 1300 bandında

Yada xbox tarzı daha iyi bu dediğin bir ürün var mı acaba

yine maksimum 1200 1300 bandında
onun attığının üretim yerini bilmiyorum bu kullandığım kolu şuan dahil 4 haftadır kullanıyorum(aralıksız 0 sıkıntı yaşadım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,409
Üyeler
187,673
Son üye
h4run44
Geri