Merhaba arkadaşlar genel olarak fc yada hikaye oyunları oynamak için F/P bir gamepad bakıyorum Ps tarzı olursa daha iyi olur ancak xbox tarzınada çok karşıt değilim bütcem en yüksek 1200 civarı şimdiden yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim
aynısından 1 tane aldım reiste başka bir tane almak istiyorum açıkcası diğer koludabazen 1200e falan düşüyor trendyolda![]()
GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
GameSir Tegenaria T3 Liteaynısından 1 tane aldım reiste başka bir tane almak istiyorum açıkcası diğer koluda
Aynı zamanda throne tactical combata da bakılabilirBütçeyi arttırabilirseniz Pxn P5 alabilirsiniz.
Hocam bu da EasySMX x15'in modifiyeli versiyonu mu?Aynı zamanda throne tactical combata da bakılabilir
Easysmx d10'un tmr yerine hall effect kullanılıp sanırım biraz da dpadinin değiştirilmiş versiyonu. Mekanik switchler değiştirilmiş ama o kadar büyük bir etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu hafta sonu kendi çapımda ufak bir test yapacağım bu kola.Hocam bu da EasySMX x15'in modifiyeli versiyonu mu?