Neler Yeni

f/p powerbank önerisi

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Valla pek araştırmamıştım. Telefonumu alırken yanında verelim mi demişlerdi alayım lazım olur dedim.
@Adem Türk Kamp atan birisiyseniz yanınızda en az 20.000 mAh powerbank bulundurun nerede lazım olacağı bilinmiyor. :D
Katılıyorum. Aslında ben bu ppwerbankı içindeki pili kullanmak için bir projede aldım ama baya kaliteli bir şey çıktı içinden çıkarmaya kıyamıyorum. İçindeki elemanları gördüm baya iyi şeyler koymuşlar. Yani baya kaliteli bir ürün piranha. Ama Samsung tabikide her daim bir başka.

• Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
kamp değil de üniversite için şehir dışında olucam 10k yeterli telefonumun bataryası 3k + 300mah kulaklık
Vallaha bende o yüzden kullanayım diyorum ama 67w şarj aleti fırsat vermiyor bunlara. Yahu 10 Dk ders arasında takayım desem %40 şarj ediyor powerbankı ben projeye kullanacağım diye düşünüyorum artık.

Ha bu arada elimde s-link IP-G19 10000mah powerbank var. Acaba kaça satsam satılır. 200tl civarı internette gözüküyor. Ben 1100tl civarına migrostan aldım. Kaça satılır? Eğer bi 120 100 civarına satılırsa 2 tane daha bu pirhana powerbanktan alırım.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Vallaha bende o yüzden kullanayım diyorum ama 67w şarj aleti fırsat vermiyor bunlara. Yahu 10 Dk ders arasında takayım desem %40 şarj ediyor powerbankı ben projeye kullanacağım diye düşünüyorum artık.

Ha bu arada elimde s-link IP-G19 10000mah powerbank var. Acaba kaça satsam satılır. 200tl civarı internette gözüküyor. Ben 1100tl civarına migrostan aldım. Kaça satılır? Eğer bi 120 100 civarına satılırsa 2 tane daha bu pirhana powerbanktan alırım.

1 tane piranha daha alır anca :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

1 tane piranha daha alır anca :D
Yok üstüne para ekleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok üstüne para ekleyeceğim.
Vaoov fiyatı düşmüş vay arkadaş.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Top Bottom