F/P ucuz yollu oyun bilgisayarı önerisi (öncelik laptop)

İkisinide kullanmış biri olarak masaüstünün tadı ayrı yer yok diyorsun ama laptop koyacağın yere monitör ayağını uzattığın yere kasa oldu bitti.
Farklı bi durum varsa bilemem tabi ama 20klık laptopla 20klık pc arasında çok fark var.

İkisinide kullanmış biri olarak masaüstünün tadı ayrı yer yok diyorsun ama laptop koyacağın yere monitör ayağını uzattığın yere kasa oldu bitti.
Farklı bi durum varsa bilemem tabi ama 20klık laptopla 20klık pc arasında çok fark var.

ama genelde laptoplar aynı seviyede gözüken masaüstü bilgisayarlar kadar iyi performans vermediği için benim hoşuma gitmiyor ama sizin kararınız saygı duyarım odanızda küçükse tabi normal

Taksitli faize girmeden cihaza yakışacak monitör ve klavye fare ile sistem söyler misiniz o zaman rica etsem

Taksit imkanı var değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka baktın mı taksit imkanlı

Son düzenleme:
4070li laptop ayda 3700 e 12 ay çok mu
Kanka o siteye ve satıcıya bağlı sen girip sitelere bakabilirsen daha iyi olur ben şuan müsait değilim
[/QUOTptop 4070 li laptop ayda 3700 e taksit ile çok mu 12 ay

4070li laptop ayda 3700 e 12 ay çok mu
Başka borcunuz yoksa bence gayet iyi . Masaüstü güzel de artık laptop istiyorum ben de . Ekran kartları ve işlemciler masaüstüne yaklaştı . Ben de alacağım kısmetse

Taksit olmadan alma imkanım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka o siteye ve satıcıya bağlı sen girip sitelere bakabilirsen daha iyi olur ben şuan müsait değilim
PC hocasının sistemi fiyat sıkalama göre ise ve taksitli alım varsa cuzi faiz ilede olur onu alacağım yoksa 12 ay taksitli laptop ya da cuzi faizli masaüstü alacağım mantıklı mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,893
Üyeler
185,970
Son üye
Right
Geri