kankam ama sıkılırsın senin için diyorum benim yıllardır direksiyon setim var araba kullanmayı bilen kuzenlerim vesaire f1 oynarken düz bile gidemiyorlar sonuçta bir yarış oyunu rekabetçi olamadıktan sonra sıkılırsın senin için diyorum çok istiyosan f1 21 al uygunsa tabi.evet biliyorum fakat f1 seviyorum ve arkadaşlarım da belki alırlar ve oynarız diye sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmasa almam zaten kanka
ilk defa oynamıyorum kanka. f1 2020 de 50 saatim falan varkankam ama sıkılırsın senin için diyorum benim yıllardır direksiyon setim var araba kullanmayı bilen kuzenlerim vesaire f1 oynarken düz bile gidemiyorlar sonuçta bir yarış oyunu rekabetçi olamadıktan sonra sıkılırsın senin için diyorum çok istiyosan f1 21 al uygunsa tabi.
hevesin var belli fiyatı iyi al o zaman kankim biraz alıştıktan sonra birllikte oynarız istiyorsan yazarsın.ilk defa oynamıyorum kanka. f1 2020 de 50 saatim falan var
şimdi seni de bıktıracağım ama benim mouse de almam gerekiyor. 500tl gibi bir fiyatı var alacağım mousenin. Sence?hevesin var belli fiyatı iyi al o zaman kankim biraz alıştıktan sonra birllikte oynarız istiyorsan yazarsın.
kanki benim fare razer v2 deathedder mı ne 400 e almıştım bi bakın ona bulursun herhalde.şimdi seni de bıktıracağım ama benim mouse de almam gerekiyor. 500tl gibi bir fiyatı var alacağım mousenin. Sence?
konudan bağımsız eski oyunları nerede bulurum sadece 2020 varCidden seviyorsan bir şey diyemem.
600tl ona da baktım hatta bir sorum olacak scrollunda sorun var mı?kanki benim fare razer v2 deathedder mı ne 400 e almıştım bi bakın ona bulursun herhalde.
Crack bulabilirsin sadecekonudan bağımsız eski oyunları nerede bulurum sadece 2020 var
ea playde yokmu ücretli600tl ona da baktım hatta bir sorum olacak scrollunda sorun var mı?
Crack bulabilirsin sadece
yoo bi sorun yok ilk geldiğinde sol click ses yapıyodu zaten belli yeni oldugu için oda düzeldi.600tl ona da baktım hatta bir sorum olacak scrollunda sorun var mı?
Crack bulabilirsin sadece
gamepass te oynadım güzel oyunda 300 tl çok bence 100 150 olsa alınır dı600TL etemeyeceğini biliyorum fakat 300 eder mi bilemedim oyunlara çok para harcayan bir insan değilim. 300tl bir oyun için bu zamanda normal ama yorumlarınızı merak ediyorum