Neler Yeni

f5 attıkça disk doluyor

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Sistem koruması, Sistem Geeri Yükleme'den sonra yazmışım ama ismi Sistem koruması.
hocam dediğiniz şöyle yaptım. orda sistem korumasını devre dışı bırak var. onu seçip uygulaya bastım. sonra merak ettiğim için sistem korumasını aça b asıp uygula dedim. yeterli yer yok hatası çıktı. bende tamam o zaman deyip tekrar devre dışı bıraka bastığımda aynı hatayı aldım. daha sonra iptale basıp çıktım. tekrar girdiğimde devre dışı bırak seçiliydi. ve diskte hiç yer açılmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fiery hocam belki siz biliyorsunuzdur çözümünü?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali Sancakli
hocam dediğiniz şöyle yaptım. orda sistem korumasını devre dışı bırak var. onu seçip uygulaya bastım. sonra merak ettiğim için sistem korumasını aça b asıp uygula dedim. yeterli yer yok hatası çıktı. bende tamam o zaman deyip tekrar devre dışı bıraka bastığımda aynı hatayı aldım. daha sonra iptale basıp çıktım. tekrar girdiğimde devre dışı bırak seçiliydi. ve diskte hiç yer açılmadı.
Devre dışı bıraktıktan sonra silmelisiniz. Orada sil tuşu olmalı.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Cmd ye bir kod girdin mi?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
F24 Basıyoruz.

-Recep Baltaş

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
En aza getirip silin demek istedim. Zaten devre dışı bırakabildiyseniz o yüzdenin de bir amacı yok. SSD'de bu ayarın kapalı kalması önerilir zaten. Bir de disk birleştirmeyi de kapatın.
diskte 1 mb bile yer açılmadı. disk birleştirmeyi nerden kapatacağım acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom